Sınıf Değişikliği Sonrası Kayıt Aktarımı Sorunu

10 Aralık 2024 15:51

7B sınıfında eğitim alan kızım yaklaşık 10 gün önce sınıf değişikliği yapılarak 7J sınıfına alındı. 7B sınıfına devam ederken kendi hesabında olan bilgileri aktarımı 7j sınıfına yaklaşık 10 gün önce hatırlatmama rağmen yapılmadı. 7B sınıfındayken verilen ödevler, tarama testi, eski girdiği sınavlar, girdiği dersler ve çözdüğü sorular şu an şifresiyle girdiği hesabında görünmemektedir. Kısacası 7b sınıfındaki geçmişi yeni sınıfına aktarılmamıştır. 3-4 defa iletişime geçmeme, durumu bildirmeme rağmen olumlu ve olumsuz geri dönüş yapılmamıştır.

10 Aralık 2024 15:39

7 b sınıfında eğitim gören kızımın sınıfı yaklaşık 10 gün önce 7j olarak değiştirildi. 7b sınıfındayken çözdüğü soru, girdiği dersler, sınavlar, halihazırda devam eden ödevleri, tarama testinin hiçbiri sınıf değişikliğinden sonra yeni hesabında görülmemektedir. Bu durumu 10 gün önce bildirmeme ve 3-4 defa hatırlatmama rağmen bir çözüm yolu bulunamamıştır, olumlu olumsuz tarafıma bir dönüş yapılmamıştır.

Yunus
Yunus
15 Aralık 2024 15:54

Sorunuma Neriman Hanım aracılığıyla çözüm buldum. Yardımı için teşekkür ediyorum.

Esra sonuçtan çok memnun

14 Eylül 2023 22:28
"İlginizden dolayı teşekkür ederiz"

Okulistik Test Vakti Sınıf Yanlışlığı

Aladdin
18 Mayıs 2024 00:15
Ümran sonuçtan çok memnun

11 Eylül 2024 21:02
"Sorunum çözüldü teşekkürler Morpa kampüs iyi sizi tercih etmişim"
Çiğdem sonuçtan çok memnun

Çiğdem
18 Ocak 2024 00:34
Polat sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2023 22:00