Nurdan sonuçtan çok memnun

Özşanal-Vestel Yetkili Servis Mağduriyeti

05 Temmuz 2024 15:12
Nurdan'ın Teşekkür Mesajı
“Kayıt oluşturduktan sonra, Özşanal Vestel Bayii benimle derhal iletişime geçti. Mağdur olduğumuz konuyla yakından ilgilendiler, sorunu hassasiyetle takip edip, çözdüler. Sonucun böyle hızlı bir biçimde alınması beni gerçekten çok mutlu etti :) Kendilerine bunun için çok teşekkür ederim.”

Trendyol uygulaması üzerinden Özşanal-Vestel Yetkili Online Bayiden 8 Mayıs 2024 tarihinde 9222135160 sipariş numarasıyla bir televizyon satın aldık. Ürün henüz bize ulaşmadan, PTT Kargo tarafından 10 Mayıs 2024 tarihinde 'ürünün dış ambalajının yırtık' olduğuna ilişkin bir tutanak tutulmuş, ürün evimize geldiği esnada ben evde olmadığımdan ve annemlerin de yaşları ileri olduğundan ürünü teslim almışlar. Kargocu kendilerine; 'bu yırtıktan bir şey olmaz, siz zaten kurulum için yetkili servis çağıracağınızdan, eğer bir sıkıntı çıkarsa zaten ürünü yetkili servis açacağı için televizyonu sorunsuz bir şekilde iade edebilirsiniz' demiş. Annemler de ürünü teslim alıp, yetkili servis çağırmışlar. Yetkili servis gelip ürünü açtığında ürünün ekranının kırık olduğu anlaşılmış, buna ilişkin servis raporu tutulmuş, buna ilişkin video ve fotoğraflarla durum belgelenmiştir. Biz bütün bu belgelerde ürünü iade etmek istediğimizde, ürünün iadesi reddedilmiş, aynı kırık ürün tarafımıza tekrar kargolanmıştır. Trendyol üzerinden bize gelen aramada; 'ürünü tekrar teslim alın, yetkili servisten tekrar rapor alın, rapora iadeye ve değişime uygundur şerhi düşülsün, iadenin tek yolu bu' dendi. Ben de hizmet aldığımız yetkili servisi aradım ve durumu ilettim, yetkili servis; 'biz zaten rapor tuttuk, ürünün videolarını, görüntülerini çektik, sürece ilişkin bütün prosedürü gerçekleştirdik. Bunun haricinde başka bir uygulama gerçekleştiremeyiz, sizin halihazırda bu raporla iadeyi gerçekleştirebiliyor olmanız gerekiyor' dediler. Ben durumu Trendyol’a ilettiğimde bana; 'iade için tek yol bu raporu almanız aksi halde iadeyi reddettiğiniz için satıcı ürünü size tekrar göndermek zorunda değil, para iadesi de yapmak zorunda değil' dediler. Benim anladığım kadarıyla sorunumuz çözülmek istenmiyor aksine bu ürün göz göre göre bizim elimizde bırakılmaya çalışılıyor. Sonuçta biz, bu raporu almamız mümkün olmadığından, kırık ve çalışmayan ürünü teslim almadık ve ürünün bedeli de bizden tahsil edildi.

05 Temmuz 2024 15:44 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Merhaba, Konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Nurdan
Nurdan
10 Temmuz 2024 16:34

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 15:20

02 Şubat 2025 22:59

Trendyol Bitmeyen Çözüm Süreci

06 Kasım 2024 15:20
Buket sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 17:00
Trendyol Kırık TV Nin Ücretini Ben Ödeyecekmişim Ben Kırmışım Gibi
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2025 10:33