Adidas Kusurlu Ürün Satışı Ve Ürününün Arkasında Durmaması

Adidas Kusurlu Ürün Satışı Ve Ürününün Arkasında Durmaması
Nilay
24 Temmuz 2024 11:28

Adidas'ın web sitesi üzerinden iki adet superstar ayakkabı aldım, aldığım ürünler aynısının farklı rengiydi yalnızca. Mağazaya götürdüğümde internetten aldığım ürünlerin şikayet ve diğer işlemleri için yine internet sitesi üzerinden iletişime geçmem gerektiği söylendi. Superstar ayakkabıların Gold rengi olanında ayağım şişken dahi çok rahat ediyorken, diğeri yani ucunda bir obje olan gümüş çizgili modeli gün içerisinde kullandığımda başparmağımın yanındaki parmağa ve ayağımın yan tarafına ayakkabı vuruyor ve su topluyor. Ayakkabıyı aldığımdan beri doğru düzgün kullanamadım. Ayakkabılar indirimdeyken satın alıp stoklayıp sonrasında zamanla açıp kullanmayı tercih ettiğimden dolayı 24 temmuzda aldım ekimde kullanmaya başladım. Birkaç giydiğimde ayağım içerisinde rahatsız olduğundan ve yara olduğundan emin olmamakla birlikte 18 Ekim tarihinde incelemeye gönderdim. Üründe bir kusur olmadığını söylediler. Ayakkabı halen elimde mevcut fakat ayakkabıyı ne yazık ki kullanamıyorum. Adidas'ın servisinde ciddi bir aksaklık var. Kusurlu ürün satıyorlar, yeterli inceleme yapmıyorlar.

Rafet
14 Temmuz 2025 20:24
adidascomdan-aldigim-ayakkabilar-ayipli-ve-degisim-sureci-sorunlu-3.jpg

Mehmethan
28 Mayıs 2025 12:30
Adidas Superstar Ayakkabıda Erken Deformasyon Ve Garanti Sürecinde Hayal Kırıklığı
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Adidas Online Mağazada Yanlış Ürün Ve Kampanya Mağduriyeti Yaşadım

Ahmet