Elektrik Kesintisi Ve Yetersiz Hizmet

28 Kasım 2024 18:41

Bodrum Turgutreis Karabağ Mahallesi'nde ikamet etmekteyim. 26 Kasım Salı günü saat 21.00 sıralarında bulunduğumuz bölgede elektrik kesintisi yaşandı. Bir süre beklememize rağmen elektrik gelmeyince 186 hattını arayarak 8015711787 numarası ile arıza kaydı oluşturdum. Saat 00:40'ta telefonuma gelen mesajla arızanın giderildiği bildirildi, ancak evimden trafo binasını görüyorum. Herhangi bir çalışma olmadı ve bulunduğumuz bölgenin elektrikleri gelmedi. Tekrar çağrı merkezini arayarak akımlarımızın gelmediğini ilettik. 8015713015 numarası ile tekrar talebimiz işleme alınmış olup, sabah saat 09:00'da ADM merkezine şahsen giderek oradaki yetkililerle görüşmek istedim. H****** K****** isimli elektrik elektronik mühendisi görevliye, bulunduğumuz bölgenin elektrik arızasını gidermeden sorunu çözmüş gibi üst makamlarına bildirim yapan ve işini düzgün yapmayan personel ve onu denetlemeyip bizim mağduriyetimize sebep olan görevlilerden şikayetçi olduğumu bildirdim. Şahsen yapmış olduğum bu müracaattan sonra 27 Kasım saat 10:11'de telefonuma gelen mesajla arızanın giderildiği bildirildi. 24 Kasım'da 9 saate yakın bir süre elektriksiz kalmak suretiyle bakım yapılmış, demek ki yeterli bakım yapılmadığı için 24 saat sonra 13 saat elektriksiz kaldık. 24 Kasım'da yapılan çalışma esnasında bahçemde bulunan çam ağacı ortadan kesilmiş, kesilen ağaç ve dalları aynı yerde bırakılmıştı. Bunu da yetkililere söyledim, ilgileneceklerini söylediler ancak hiçbir gelişme olmadı. İnanıyorum ki ADM denen kurum hiçbir şikayeti kale almayıp kendilerine olan özgüvenle çalışmaya devam edecek, bizler de böyle boşu boşuna strese girip mağduriyetleri yaşayacağız.

Harun sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2025 20:07
elektrik-kesintisi-sonrasi-kombi-arizasi-ve-tazminat-sorunu-1.pdf

Acil Durumda Yetersiz Hizmet Ve İletişim Sorunu

18 Aralık 2024 11:55
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 11:14

24 Temmuz 2023 03:11