Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Adrasan Beach Club Hotel Müşteri Memnuniyetsizliği

29 Mayıs 2024 17:09

Şubat ayının başında Adrasan Beach Club Hotel'den 23-29 Haziran tarihleri arasında 6 gece 7 gündüz rezervasyon yaptırdım. Çok özel bir durumdan dolayı giriş tarihimi 1 ya da 2 gün öne çekmelerini rica ettim. Tekrar belirtiyorum rica ettim. Bana 2 gün öncesine giriş yapabileceğimi fakat bunun için Otel Müdürü fiyat farkı alacaklarını belirtti. Kendilerine fiyat farkı ödemek istemediğimi rica ettiğimi özel durumumu anlatmama rağmen 2.000.- tl fark ödemediğim takdirde giriş tarihimi 2 gün önceye çekemeyecekleri cevabı ile karşılaştım. Otelin önceliğinin müşteri memnuniyeti yerine tamamen ticari bir anlayış ile yönetilmesi beni açıkçası çok üzdü. Bahsi geçen tutar da çok yüksek bir rakam bile değil. Kendilerine Haziran yerine Temmuz-Ağustos gibi bir tarihe kaydırsam dediğinizi anlarım ama Haziran ayında sadece iki önce çekmek istediğimde bile benden para almanızı anlayamadığımı ve çok üzüldüğümü belirttim. Sonuç olarak hizmet sektöründe öncelik müşteri memnuniyeti olmadığı yerlerde ticari amacın ön plana çıktığı yerlerde alacağımız hizmeti de sorgulamadan edemiyor insan. Bir sene önce de aynı oteli tercih etmiş ve memnun kalmıştık. Yönetimin değiştiğini sonradan öğrendim. Umarım değiştiremediğimiz tarihte tatilimiz hüsran ile sonuçlanmaz. Tatil sonrası görüşlerimi tekrardan yazacağım.

Sare sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 13:49

03 Mart 2024 19:57