Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2024 18:40

Akbank Axess kart ile Hepsiburada'dan 200 TL'ye varan Chip Para kampanyasına katıldım. Kampanya 16-31 Ekim tarihlerinde geçerliydi ve 1000-1999 TL arası alışverişe 100 TL Chip Para alışveriş sonrası yükleneceği belirtilmişti. Bu nedenle, Hepsiburada'dan 18.10.2024 tarihinde 2 adet 1024 TL'lik alışveriş yaptım. Ancak, alışverişlerimden birini satıcının ürün tedarik ve kargo süreci yüzünden iptal ettim, diğer 1024 TL'lik alışverişim durmakta ama Chip Para'm yüklenmedi. Müşteri hizmetleri, ilk alışverişiniz iptal olduğundan diğer alışverişiniz için Chip Para yüklenemez diyor. Ben de dedim ki, ne yapsaydım yani, sorunlu ürüne 100 TL Chip Para için işlemi iptal etmeyip 924 TL zarar mı etseydim? İnsanlarla dalga geçer gibi konuşuyorlar ama kampanyada iptal olunca bir daha olmaz diye bir şey yazmıyor. Akbank'ın yıllardır maaş müşterisiyim. Kredi kartlarının çoğu da bende mevcut ve düzenli kullanmaktayım ama bu Akbank'a yakışmadı. Sorunum çözülmezse bir daha bu kartları kullanamayacağım ve en kısa sürede iptal edeceğim. İnsanlara Chip Para adı altında yalan söylemek hiç hoş değil. Bu kampanyanın Chip Para değerinden önce insanları yanıltmak çok yanlış, yazıklar olsun Akbank. Kısacası, Akbank Axess Chip Para pişmanlıktır.

Ufuk
Ufuk
19 Ekim 2024 09:24

Ne arayan var ne mesaj ne mail Akbank pişmanlıktır bu sorun acil çözümlenip chip param kartıma yatmaz ise kredi kartlarımı en kısa sürede kapatacağım ve Akbank'ı kimseye tavsiye etmeyeceğim ki başkaları da benim gibi mağdur luk yaşamasın Akbank güvenilir değilsin.

Salih sonuçtan memnun değil

Salih
19 Ocak 2024 10:55
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Ferhat
20 Ocak 2024 21:18