Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Kredi Kartı Güvenlik Zafiyeti Ve Yanıltıcı İşlemler

Fatih
23 Ekim 2024 13:18

Akbank kredi kartı ile yurt dışı oyun sitesinden eşim tarafından bilgim dahilinde 44 TL harcama yapıldı. Yurt dışı alışveriş kapalı olmasına rağmen önce 'Kartınız internet alışverişi yurt dışına kapalıdır.' diye mesaj geldi ve sonra işlem onaylandı. Müşteri hizmetlerini aradım, verilen cevap 'Sistem yurt dışı diye algılamamış, kabul etmiş.' oldu ve isterseniz kredi kartınıza kapatabiliriz dediler. Kartınıza bloke koyabiliriz ya da yeni kart gönderebiliriz denildi. Ben müşteri hizmetlerine bunun büyük bir güvenlik zafiyeti olduğunu söyledim. Kartım kaybolur ve çalınırsa ya da başka birisi benim bilgim dışında kart bilgilerimi alıp internette harcama yaparsa kim sorumlu dedim. Yeni kart gönderelim dediler. Daha 2 gün oldu, kart yeni dedim, sorumluluk sizde o zaman dediler. Çözüm olarak yeni kart yollayınca aynı sorun devam ederse kart ne olacak dedim, yine mi değişecek dedim. Kart değişimi ya da bloke yapılabilir dediler. Böyle çözüm yok, sorun giderilmedi. Çözüm sunulmadı. Kartta güvenlik zafiyeti var. 23/10/2024 tarihinden itibaren 8500 ile biten kartım ve ek kartım olarak 5951 ile biten kartlarımın Akbank tarafından yurt dışı ve yurt içi kapalı durumda olduğunu, benim bilgim ve onayım alınmadan bildirimi onay verilmeden bilgim dışı yapılan yurt dışı ve yurt içi harcamalardan para gönderme dahil sorumluluk kabul etmiyorum. Tüketici Hakları'na yazılı ve görsel olarak da şikayette bulunacağım.

Güliz sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Kredi Kartı Bilgilerim Kopyalandı Mağdurum

Güliz
18 Temmuz 2024 20:30
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Kartı Bilgilerinin Çalınması Ve Başkasının Harcama Yapması!

26 Eylül 2024 10:45
Akbank Kartı Bilgilerinin Çalınması Ve Başkasının Harcama Yapması!
Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih
20 Temmuz 2024 19:37
Akbank Bilgim Dışında Harcama

Akbank Kredi Kartı Güvenlik İhlali Ve Yetersiz Destek

İsmail
14 Ocak 2025 22:52
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Nazlı
18 Eylül 2024 09:12