Adalet sonuçtan hiç memnun değil

BES Sigorta İptali Aksigorta'tan Para Çekildi

05 Aralık 2024 13:28

Aksigorta tarafından aradığı söyleyen bir kişi BES sigorta iptali için görüşme yapıyorum sandım Akbank mobil uygulamasında adımın yazdığı yere tıkladığımda gelen linke tıklamamı söyledi. Uygulama üzerinden olduğu için şüphelenmeden tıkladım. Mesaj geldi. Hesabımdan para çekilmiş hemen arkasından Akbank ı arayarak şüpheli işlem başvurusu yaptım. Daha sonra başvurumun akıbetini öğrenmek için her aradığımda başka bahaneler söylendi. E posta adresim sistemde kayıtlı olmadığı için denildi şubeye giderek posta adresimi tekrar güncelledim. Bunun da üzerinden 18 gün geçti ama hala bir sonuç alamadım üzerinden bir ay geçmesine rağmen konu ile ilgili hiçbir bilgi alamadım.

05 Aralık 2024 18:32

Merhaba bugün bankadan bana gönderilen itirazıma konu olan tutarın karşılanmayacağına dair bir mektup aldım. Orada yazan bilgiye gire Akbank mobile şifre ve tek kullanımlık şifre ile giriş yapıldığı bilgisi bulunmaktadır. Ancak Akbank mobile T. C. Numarası ve şifre ile giriş yapılmaktadır. Tek kullanımlık şifre uygulaması yoktur

Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Ceyda
04 Kasım 2024 19:25

Sezen
30 Eylül 2024 20:26
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
04 Nisan 2025 12:59
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Yatırım Tavsiyeleri Ve BES Mağduriyeti

27 Aralık 2024 13:42
Ozge sonuçtan hiç memnun değil

18 Ağustos 2024 13:52

Akbank Kategorileri