Onur sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 16:48

Allianz Sigorta a. Ş.'nin ve Tesla Türkiye'nin anlaşmalı olduğu otomol Bakırköy (Baykan otomotiv a. Ş.) 'ye aracımı sağ arka tampon değişimi ve çamurluk hasarları onarımı için götürdüm. Hasar dosyası 4 Mart 2024'te serviste açıldı. 18 Mart 2024'te tampon değişimi ve çamurluk onarımı eksper ve Allianz tarafından onaylandı. Hasar dosyası kapandı. Araca ait değişecek parçaların servise ulaşması ve önceden dosyası açılmış hasarlı onarım bekleyen araçların onarımlarının tamamlanıp benim aracıma sıra gelmesi tam 114 gün sürdü. 26 Haziran 2024'te servise davet edildim.

5 Temmuz 2024'te teslimat için çağrıldım. Hava çok sıcaktı, yolculuk çok uzun sürmüştü, hızlıca alıp çıktım. Aracımı o hafta sonu dikkatlice inceleyecek fırsatım olmadığından hasarlı tamponun onarılarak aracıma tekrar takıldığını 8 Temmuz pazartesi günü fark ettim. Direkt otomol Bakırköy'e gittim. Bir yanlışlık olduğunu, eksperin değişim kararından vazgeçmiş olabileceğini söylediler.

Detaylıca dosyalar incelendiğinde değişim kararının sabit kaldığını, hatanın kendi ihmalleri olduğunu aktardılar. Hızlıca tampon tedariğini sağlayıp 13 Temmuz 2024 cumartesi günü servise tekrar davet ettiler. Saat 9'da teslim ettiğim aracı saat 11 gibi teslime hazır hale getirdiler. Allianz Türkiye'nin ilgili eksperi bu dosyada işini düzgün yapmamıştır! Denetleme mekanizması çalışmamaktadır. Tesla Türkiye sürece hiç dahil olmamıştır.

Tüm dünyada anlaşmalı servis noktalarıyla muhatap olması gereken bizler yani kullanıcılar imiş. Bu aracı satın alırken bunu kabul etmişiz. Bu ihmaller, hatalar, denetimsizlik, baştan savmalar nedeniyle 500 km mesafe, bu mesafede harcanan enerji (kwh) ve zaman kaybı ile 2 günlük yıllık iznim heba olmuştur. Allianz Sigorta a. Ş.'den şikayetçiyim.

Cafer sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 22:33
Yanlış Gönderilen Parçalar Yüzünden Aracım Haftalardır Teslim Edilmedi
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 10:37
Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Kazadan Sonra Yetersiz Allianz Müşteri Hizmetleri Ve Geç Gelen Çekici

04 Kasım 22:03
Hamit sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 15:10
Reha sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Allianz! Sadece Adı Var

28 Temmuz 2024 03:29