Anet Antalya Tünektepe Teleferik Ücreti Sorunu

Anet Antalya Tünektepe Teleferik Ücreti Sorunu
01 Ekim 2023 00:41

Tünektepe teleferik Antalya sarısu, Antalya'yı gezdirdiğim yabancı uyruklu misafirlerimin çıkışı için benim ödememe rağmen onlar ödüyormuş gibi 15 € ücret alınması yerli 75 TL, yabancı 15€ 411,30 TL hakkaniyetsizdir.

Ben ödedim benden çıktı, yani kendi vatandaşınızı yanıltmış oldunuz. Yabancı kendi alıyorsa ne yaparsanız yapın vebali boynunuza.

14 Ocak 2024 13:22

Umursamaz anet, benzeri hatta daha uzun mesafe hizmetin başka bir büyükşehirde kimlik ayrımı olmadan ve indili bindili 2023 hizmet tarifesi!

13 Nisan 2024 19:18

Allah rahmet eylesin, kazazedelere geçmiş olsun. İnşallah hepsi sonuna kadar maddi-manevi... Haklarını ararlar. Sorumlulardan her biri bu kadar olay ve bu kadar kişinin vebalinden kaçamayacaktır.

Steel

İlkokulda bize turisti ürkütmenin ne kadar yanlış olduğunu öğreten resmi makamlar, şimdi hangi makamdan ses veriyorlar ya, komik!

Süleyman

Maalesef öyle, daha önce böyle ücretlendirme yoktu, araştırmadan 2 aile dostumuzla gidince gişeden geri döndüremedim insanları doğal olarak. Misafirlerimiz olduğu için size tarife farklı da diyemiyorsun kuzu kuzu pamuk eller cebe. Yıllar önce tahtalı teleferikte de önümüzdeki bir çifte (evlilik cüzdanını gösterdi) eşi yabancı olduğu için bunun aynısını yapıp fahiş fiyat ödemeden çıkamaz demişlerdi. Birkaç arkadaşımla oradan geri döndük bir daha da ayak basmadık. Buraya basmam artık.

05 Nisan 2024 11:33

19 Ağustos 2024 23:35