Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 13:32

Arçelik Trabzon Koçinler bayi'den 30.09.2023 tarihinde 11 kg çamaşır makinesi aldım. Bir süre sonra Tül ve perdelerimi yıkadığım da iplerinin çekilmiş olduğunu gördüm. Servis geldi kazan da kıymık olduğunu söyledi ve kazan değişimi yapacaklarını söyledi. Makine değişimi istedim yapmadılar. Israrla kullanıcı hatası olduğunu söylediler bende mecburen kabul ettim. Perdelerimin zararının karşılanmasını ve makine değişimini istiyorum. Hukuki yollara da başvuracağım

23 Temmuz 2024 16:09

Yeni aldığım çamaşır makinesinin kazanın da çapak olduğu için perdelerim fonlarım hasar gördü. Firma kazanı değiştirdi şimdi de makine yerinden oynuyor ve acayip ses çıkartıyor. Fonlarım perdelerim o çapak yüzünden zarar gördü firma kesinlikle kabul etmiyor zararı karşılamayı. Şikayetçiyim ürünün değişimini istiyorum. Kesinlikle memnun değilim firma yaklaşımından ve üründen

1721740019162.117.jpg
1721740008431.113.jpg
1721740005584.111.jpg
10 Haziran 2024 15:02 (Şikayetten 1 saat sonra)
Ahmet
Ahmet
10 Haziran 2024 15:17

İletişime geçtiniz fakat bir çözüme ulaştıramadınız. Siz ürününüzün arkasında duramayan bir firmasınız. Yazıklar olsun!. Verdiğim para helal değil ben hala borcunu ödüyorum. Ama hukuki yollara başvuracağım kesinlikle.

Candaş
18 Kasım 2024 16:02

Emrullah
06 Ocak 2025 13:34
Arçelik Çamaşır Makinesi Elbiseleri Yırtıyor, Servis İlgisiz
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Markalı Çamaşır Makinesi Hakkında

Pınar
10 Temmuz 2024 15:17
Arçelik Markalı Çamaşır Makinesi Hakkında
İsmail sonuçtan çok memnun

Arçelik Çamaşır Makinesi Hayal Kırıklığı

İsmail
23 Kasım 2024 18:56
"Saruhanlı Arçelik mağazası ender beye ilgisi alakası için çok teşekkür ederim. Arçelik ürünümün değişimini onayladı bunun için de çok teşekkür ederim. Bu konuyla ilgilenen kişilere de çok teşekkür ederim. Saruhanlı Arçelik yetkili servisindeki arkadaşlara çok teşekkür."

Arçelik Kategorileri