Medine sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2024 18:47

Trendyol üzerinden Arçelik çay makinesi aldım. Ürün aldığım ilk günden itibaren çaydanlığın içinde beyaz kalıntılar oluşturmaya başladı. Çayın üzerinde süngüt tarzında kalıntılar kaldı. Ayrıntılı görsellerini ekledim. Ürün defolu. Arçelik bayisi teknik servise gönderdim, üründe sıkıntı yok, kireç temizliği yapılmış dediler. Hazır su kullanıyorum, 15 günlük üründe nasıl kireç oluyor, anlamış değilim. Arçelik Güllük yetkili servisi asla yardımcı olmadı. Konuştuğum kadın müşteri hizmetleri, üründe bir sıkıntı yok, başka yapılacak işlem yok dedi. Evime misafir gelse çay veremiyorum. Tüketici hakem heyetine şikayetimi iletip mahkeme kararı ile gerekli her yere başvuracağım.

19 Ekim 2024 12:50 (Şikayetten 18 saat sonra)
19 Ekim 2024 23:39

Hala sorunum çözülmedi tek yaptıkları şey talep açıp süreci uzatmak. En kısa sürede tüketici hakimiyetine şikayetimi ileteceğim

29 Ekim 2024 13:07

Sorunum çözülmedi değiştiremeyiz şeklinde geri dönüş yaptılar 15 günlük üründe kireç temizleme yaptılar tam bir rezillik hiçbir şekilde yardımcı olunmadı. Tüketici hakimiyetine başvuru yaparak süreci başlattım

Ali sonuçtan çok memnun

28 Mart 2024 22:07
"Seda hanıma ve diğer arkadaşlara gayretleri için teşekkürler keşke bayi ve servislerde böyle olsa (benim iletişimde olduklarım için)"

Gülten
28 Ağustos 2023 11:39