Arçelik Çelikbaşlar'da Tehditvari Satış Deneyimi

30 Ekim 2024 12:26

Merhaba, yaza doğru evlilik planlamam olduğu için 26.10.2024 tarihinde akşam saatlerinde Ankamall AVM içindeki Arçelik Çelikbaşlar mağazasına gittim. Kafamdaki dört parça ürünün kodları belli olduğu için inceleme faslı bittikten sonra satış danışmanı B******* Bey ile fiyat konuşmaya başladık. Kendisi belli bir fatura çıkarttıktan sonra bugün için o bütçemin hazır olmadığını bir ya da iki gün içinde gelip alışverişi tamamlayacağımı belirttim. Bu sözün üzerine sanki kendi malını satıyor gibi bir daha geldiğinizde bu ürünleri vermem, hadi bakalım geldiğinizde görürüz vs şeklinde tehditvari konuşmalar geçti. 29.10.2024 tarihinde alışverişi gerçekleştirmek için gittiğimizde başka bir satış danışmanına 900 kmx kodlu kurutma makinesinin mağazada kapağının gri-siyah fakat internet sitesinde direkt siyah olarak gözüktüğünü söyledik. Kendisi eğer renk isteğimize uyarsa teşhir ürünü alabileceğimi söyledi. Biz de bunu kabul etmedik. Satın alma işlemi bittikten sonra teşhir ürün istemediğimizi tekrardan hatırlattığımızda S***** Bey yok öyle şey olmaz biz evimizdeki ürünleri yolluyoruz diye saçma sapan konuşmaya başladı. Buradan gaza gelen Ü**** Hanım da yok bizim aklımıza gelmiyor böyle şeyler, sizler nasıl böyle şeyler bulabiliyorsunuz şeklinde patavatsızca konuşmaya başladılar. Yaklaşık yetmiş yıllık bir firmanın böyle amatörce ve kendini bilmez satış danışmanlarıyla çalışması üzücü. Hem alışveriş yapıp hem müşteriyi aşağılayan bir yerdir Çelikbaşlar şubesi. Bu konuşmaları alışverişten önce yapsalardı kesinlikle mağazayı terk eder biraz daha fark ödesem bile başka bir şubeden alışveriş yapardım. Alışveriş yapılırken göz önünde bulundurulması gerekiyor.

30 Ekim 2024 15:08 (Şikayetten 2 saat sonra)
Halil
Halil
01 Kasım 2024 22:28

Firma tarafından iki defa konuya dair dönüş sağlandı. Özellikle ilk arayan hanımefendiye iletişimi için teşekkür ederim. Fakat bahsi geçen mağazanızdaki daha önceki şikayetleri incelediğim yine aynı isimler öne çıkıyor. Anladığım kadarıyla pek de çözüm üretilmiyor ki aynı kişiler tarafından tekrarlanıyor bu durum. Kendi nezdimde konunun takipçisi olacağım.

Yunus sonucu yetersiz buldu

12 Mart 2024 16:12
Mesut sonuçtan çok memnun

16 Ocak 2025 17:17
Yanlış Ürün Ve İletişim Sorunları: Arçelik'te Mağduriyet
Cem sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 15:28

Arçelik Kategorileri