İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Imperium 990 ile Yaşadığım Mağduriyet

İbrahim
23 Ağustos 2024 15:12

Arçelik Imperium 990 ay ürünü aldım, ürün ayıplı geldi. Sonra ek garanti hediye edildi. Montaj yaptırdık, 1 saat sonra cihaz panelde gölgelenme yaptı. Servis çağırdık, geldiler ve değişim onayladılar. İade istedim fakat benim iademi yapmıyorlar. Kullanmadığım ürünün ödemesini yaptım, şu an mağdurum. Ödemesini bekliyorum ki televizyon alayım. Arçelik beni mağdur etti.

28 Ağustos 2024 13:50

Arçelik marka televizyon aldım ürün çizik geldi değişim onaylandı sonra gelen cihazda da ekran gölge sorunu vardı iade etik ürünü fakat bana hala geri ödeme yapmadılar geri dönüş bekliyorum çok mağdur olduk Arçelik'e yakışmadı ücret iadesi için sürekli oyalanıyorum

23 Ağustos 2024 16:58 (Şikayetten 1 saat sonra)

Samet sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Ayıplı Ürün Satması Ve Servis Desteği Vermemesi

11 Eylül 2023 20:37
Arçelik Ayıplı Ürün Satması Ve Servis Desteği Vermemesi
Olcay sonuçtan çok memnun

06 Eylül 2025 14:20
"Destekleri için ürünü aldığım Ankara Sentepe İkiz Ticaret şubesinde ilgili Günnur Aslan Hanıma ve problemi çözen Arçelik Demetevler şubesine teşekkür ederim. Batıkent servisi oturduğu yerden gereksiz yere TV yi alacak ve ana kart bozuk teşhisi koyup belki daha büyük sıkıntıya sebep olacaktı ama Demetevler servisi problemi evde yerinde çözdü. Batıkent servisi Arçelik markasına zarar veriyor."

11 Ağustos 2023 18:32

Muhammet