Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
24 Ekim 2024 18:37

Arçelik şarjlı süpürgenin şarj tutma süresinin azalması nedeniyle yetkili servise teslim ettim (Kemerburgaz/Göktürk) ve tamir için istenilen ücret fazla geldiğinden ürünün iade edilmesini istedim. Ürün teslim edildi ama çalışan ve ihtiyacımızı karşılayan süpürge, şarj olmayan ve çalışmayan halde teslim edildi. Parçalar elde getiriliyor. Arıyorum, telefon cevap vermiyor, WhatsApp'tan yazıyoruz cevap verilmiyor. Bu nasıl kurumsallık, bu nasıl bir çalışma prensibidir? Çalışan süpürge çalışmaz hale getirilip sahibine verilir mi? Ve 500 TL teslim ücreti alındı, bari bir çanta içinde getirseydiniz. Ben, evinde 3 tane Arçelik ürünü olan müşteri olarak, makinenin/süpürgenin yetkili servis tarafından teslim alınarak çalışır ve eskisi gibi işimizi görecek hale getirilip teslim edilmesini istiyorum. Sağlam verdik, bozuk aldık.

01 Kasım 2024 23:25

Merhaba şikayet/yardım. Talebimden sonra Arçelik şarjlı süpürge tekrar yetkili servis tarafından teslim alındı fakat bir hafta oldu akıbetini bilmiyorum. Çalışan süpürgeyi daha iyi olsun diye yetkili servise gönderdim, çalışmaz halde geri verildi, talebime karşılık haklısınız bu olamaz denip tekrar alındı ve bir hafta oldu akıbetini bilmiyorum, arayan soran da yok, süpürge de yok. Raporumu iletebilirim %76 engelli vatandaşım evimde yaklaşık 15 gündür süpürge yok. Neden/çünkü Arçelik yetkili servis beni ciddi anlamda mağdur etti... Lütfen yardım, acil yardım lütfen.

25 Ekim 2024 11:57 (Şikayetten 17 saat sonra)

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
29 Ekim 2024 17:03
Lütfiye sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servis Ücreti Şoku: Şarj Fiyatı İçin 300 TL Talep

Lütfiye