08 Kasım 2024 15:27

Sigortaladim.com üzerinden trafik sigortası yaptırmak için 06.11.2024 saat 11.56 da Eşimin Denizbank Kredi Kartından 8800.03 TL çekildi. İki işlem olarak 800 TL Zürih sigorta poliçesi yol yardım ve 8080.03 TL Axa Sigorta zorunlu trafik sigortası olarak çekildi eşimin izni ile internet bankacılığı yöntemi ile. Yol yardım Zürih sigorta poliçesi oluşturuldu fakat Axa Sigorta zorunlu trafik sigortası poliçesi 8080.03 TL çekilmesine rağmen oluşmadı. Sigortaladim.com Güney bey ile görüşme sağladık. 24 saat içinde yatar dedi. Bizde 1-2 saat sonra tekrar zorunlu trafik sigortası için aynı karttan 8080.03 TL Axa sigortaya çekim yaptırdık. İnternet bankacılığı üzerinden. Aradan 52 saat geçmesine rağmen Axa Sigorta ödeme yapmadı. Denizbank ile görüşülmesi söylendi. Eşim de Denizbank ile iki kere görüş paranın Axa Sigorta da olduğunu ve işlem silip numaraları ilettiler. Burada paranın nerede olduğunu sigortaladim.com üzerinden güney bey ile öğrendiğim kadarıyla 057 hata kodu ile internet alışverişine açık olmadığını paranın Axa Sigorta da %100 olmadığını belirtiyor. Sigortaladim.com ve Axa sigortanın kim bilir kaç kişiyi böyle yaptığını ve birden fazla müşteriyi bu şekilde mağdur ettiniz CİMER'e ve polise siber suçlara başvuru da bulunacağım. Konunun çözülmesi için her şeyi yapacağım.

08 Kasım 2024 15:36 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Sn. B. tarafından siteniz aracılığı ile yansıyan şikayet konusu, Şirketimiz tarafından değerlendirilmeye alınmıştır. Konu hakkında ayrıca bilgi aktarımı sağlanacaktır. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

11 Kasım 2024 17:07

Sitenize yönlendirilen başvuruya ilişkin iadenin yapılmış olduğunu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, AXA SİGORTA A.Ş. Müşteri Şikayet Yönetimi

Hakan sonuçtan çok memnun

31 Temmuz 2023 12:56
"İptal sürecine başlarken endişelerim vardı ve sürecin uzaması düşüncesi bende endişe yaratmıştı. İptal sürecinin ve para iadesinin aynı gün içerisinde hızlıca yapıldığını görmek beni hem şaşırttı hem sevindirdi. İlgilenenlere ve çözüme ulaştıranlara teşekkür ederim."

20 Ekim 2023 20:39
Axa Sigorta Aş Bilgim Dışında Para Çekildi