Bağcılar Çetin Motor Bajaj Yetkili Servisi Terbiyesi

Uğur
10 Mayıs 2023 15:27

İstanbul Bağcılar Bajaj çetin motor yetkili servisi aracılığı ile garantiden arka sol sinyali buğu lambası sebebiyle yeni siparişi verildi. İki hafta sonra garantiden geldi denildi. Tamire gittiğimde gelen ürünü takmak yerine eski sinyalin üzerinde kurutma işlemi yapılarak değiştirildi denildi. Ben yapılan işlemler adına evrak istedim. Bir şey olursa diye verilen evrak da sol sinyal adına bir şey yazmıyordu. Bir gün sonra ise sinyal aynı problemi verdi ve buğulandı. Ben de iletişime geçtim ve tekrar garantiden isteyeceklerini söylediler. Nedense 1 saat bile olmadan elimizde var, siz gelin takalım denildi.

Gittiğimde bu sefer ters cevaplar, agresif hareketler ve çalışanın yaptığı hatayı incelemesi ve düzeltmesi için yetkili servis sorumlusu sinan çetin'den rica da bulundum. Onun ise cevabı, 'ustam ne yaptıysa o, ben gelip neyine bakayım' diyerek sert tepki de bulundu. İşi müşteri memnuniyeti ve görevi tamir olan insanın bu şekilde müşteri ile iletişime geçmesi beni rahatsız etti. Garantiden gelen ürünü saklayıp yenisini takmak yerine müşteriyi yerine koymak, servis adına bir yaptırım da bulunulmalı.

profile profile profile

Dominar 400 Ön Far Arızası Kronik Sorun Ve Garanti Mağduriyeti

Seyitcan
08 Ekim 2025 01:34
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Motorumda Bitmeyen Arızalar Ve Uzayan Servis Süreleri

Şükrü
18 Mayıs 2025 00:48
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Dominar D400'de Parça Bekleyişi Ve Servis Mağduriyeti

Ahmet