Tc Halil sonucu yetersiz buldu

Yeni Baymak Kombi Kurulumunda Yaşanan Sorunlar Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Tc Halil
28 Eylül 2024 11:57

17 sene sonunda kullandığım Protherm Leopard eski kombiyi Baymak kombi alarak yeniledim. 26.09.2024'te yetkili servis tarafından devreye alındı. Aynı günün akşamında F37 arızası aldım. Kombinin basıncı düşük olduğunu temsil eden bu kod ile kontrol ettim. Basınç saati 1,5 Bar olarak gösteriyor, sistem AP konumunda takılıyordu. Ben de sigortayı kapattım. Açtım, düzelme yok. Servis için arama yaptım. Kombi üzerinde kare kod okut diyor ama arama motorunda bu kodun karşılığı yok. Kurulumu yapan firmayı aradım, mesai saatleri içerisinde arayın diyor. Baymak 7/24 Servis var diye reklamını yapıyor, firma sadece mesai saatleri içinde hizmet veriyoruz diyor. 28.09.2024 saat 09:10'da müşteri hizmetlerini aradım. Servis kaydı açtım, saat 11:30 oldu, arayan yok. Baymak garantisi dolduktan sonra mı hizmet alacağım? Cayma hakkımı kullanmak için gerekli mercilere müracaat edip iptalini istiyorum. Eski kombimi geri verin. En azından çalışıyordu. Daha şimdiden böyle saçma sapan bir ürün ve desteği istemiyorum.

28 Eylül 2024 12:09 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
19 Mart 2025 13:45
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 15:35

Baymak Kombi Arızası Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Süleyman
05 Mart 2025 14:42
Baymak Kombi Arızası Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Aleyna
19 Ocak 2024 11:32
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Baymak, Çözülemeyen E-01 Hatası Ve Firmanın Umursamazlığı

Hüseyin