Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Beko Yazarkasa Pos Garabeti

02 Ağustos 2024 20:30

Beko yazarkasa pos 300 TR bir cihaz aldım 2 ay olmadı kendi kendine kapanmalar yaşamaya başladım. Arıza kaydı bıraktım geldiler 1 - 2 sefer batarya değiştiler çözüm olmadı. Sonra ana kart değişmesi gerekiyor cihazı alacağız 3 4 gün içinde parça gelir takar getiririz dediler ama 15 günü geçti ne cihaz geldi ne arayan haber veren var. Beni verem ettiler bu süreçte. Tüketici Hakem Heyeti'ne de gittim ancak onlar yetkisiz kılındı Ticaret mahkemesine gitmem gerektiğini söylediler. 7 bin ₺ bir cihaz için mahkeme mı bekleyelim Beko?

Büyükçekmece Erdoğan'lar Beko'dan aldık cihazı ayıplı mal satıldı ürünün arkasında duran da yok. Cihazı geri istedim gelsin getiren personelinizin yanında yere vurup parçalayacağım illallah ettik. Allah'a havale ediyoruz sizi.

06 Ağustos 2024 12:19 (Şikayetten 3 gün sonra)
06 Ağustos 2024 13:27

Sevgili Beko! Öncelikle keşke de firmanıza ilgi göstermeseydim. Şikayetim sizlere ulaşmış ne mutlu bize. Evet siz de bana her gün ulaşıyorsunuz ama hiçbir şey çözülemiyor. Fabrikada ana kart yok deniliyor servis tarafından, bu benim problemim mi? Arayıp da sürekli iletiyorum denilerek telefon kapatılıyor. Atom mu parçalanıyor anlamadım ki. Bir daha kesinlikle markanıza ilgi göstermeyeceğimden eminim.

07 Ağustos 2024 12:38

Bugün 07 Ağustos Çarşamba hâlâ sorunum çözümlenemedi. Bir de puanlama yapmamızı istiyorlar. Genel müdürlükten en alt kademeye kadar herkese kocaman sıfır veriyoruz 0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0 Bol sıfırlı günler.

13 Ağustos 2024 11:32

Hâlâ ne gelen var ne arayan bakın kaç gün daha geçti üstünden herkes görsün.

15 Ağustos 2024 12:08

Bugün 15 Ağustos Perşembe 2024 3 gün önce tekrar ana kart geldi diye cihazımı aldılar yine getirmediler. Arayıp da bilgi veren de yok Allah bildiği gibi yapsın sizi. Beko mu bundan sonra aman benden uzak Allah'a yakın olsunlar. Hiçbir şekilde evimin ve iş yerimin ihtiyaçlarında Beko tercih etmeyeceğim ve yakın çevreme de anlatacağım.

15 Ağustos 2024 12:26

Bir de mutluluğunuz için buradayız yazmışlar mesajın sonuna dalga geçer gibi. Neredesiniz tam olarak? Biz pek göremedik nerede olduğunuzu. Servise sorup onların söylediğini bize aktarmak mı bütün işiniz? Hızlandırın şu işlemi diyen bir yetkili yok mu? 3 aydır 1 cihazı daha doğrusu sıfır aldığım cihazı tamir edemediniz.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
01 Ağustos 2024 17:51
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahman
20 Haziran 2024 21:27
Murat sonuçtan memnun

Murat
27 Mayıs 2025 15:24
"Şikayetimden sonra beni arayan yeliz hanimin ilgisinden ve sorunu çözme çabasından dolayı teşekkürler"

Merve
09 Kasım 2023 10:01