Samet sonuçtan hiç memnun değil

Beşler Dana Döner İçinden Kemik Çıktı Dişimi Kırdı

25 Eylül 2024 21:29

25.09.2024 tarihinde Beşler markası et döner aldım ve ısıtıp abimle yedik. Aslında uzun zamandır bu markayı kullanıyorum, daha önce sorun yaşamamıştım. Bu akşam iş dönüşü hemen ısıtıp yemek istedim. Bayağı açtım, o yüzden hızlı yiyordum. Çatalla ağzıma attım, birden sert bir kemik ön alt ve üst dişimin arasına girdi. Normal kapanması gereken çenem kaydı, bu da dişlere yansıdı ve üst çene dişi alt dişin dışına bir saniyeliğine çıkıp geri oturdu ve sıyırdı. Ön dişimde sürtünme ve gıcırtı sesi geldi. Ufak bir kemik parçası ama sert, köpek dişinin altı sıyrıldı, dilimle dokununca belli ediyor. Bayağı ağrıdı ve hassaslaştı, törpülenmiş gibi. Yani gıda sektörü olabilir ama öncelikle dikkat edilmesi gerekmiyor mu? Edildi ise nasıl o kemik girdi içine ya da döner eti kemikli etten mi yapılıyor? Dişimi yaptırmam gerekiyor. Dolgu ile halledilir diye düşünüyorum. Hasarımı tazmin ederseniz sevinirim. Bu iyi niyetime dönüş yapılmadığı takdirde yasal yolları denemek zorunda kalacağım.

25 Eylül 2024 21:11

25.09.2024 tarihinde Beşler markası dana döner aldım ve pişirdim. Aslında uzun zamandır bu markayı kullanıyorum daha önce sorun yaşamamıştım. Bu akşam işten döndüğümde abimle birlikte akşam yemeği olarak döneri ısıttık ve yedik. Tam çatalla ağzıma döneri götürdüm derken biraz hızlı yedim ve dişime sert küçük bir kemik geldi aniden olduğu için üst çene kemiğim yani dişim alt çenenin iç kısmına girdi Bu yüzden üstteki köpek dişi sıyrıldı. Dişim sızlamaya başladı ilk başta büyük bir kırık zannettim ama üst köpek dişi bayağı sıyrıldı yani zannedersem dolgu yapılması gerekiyor çünkü dilimle dokunduğum zaman hassaslığını hissedebiliyorum ve ağrısını. Yani gıda sektörü olabilir ama öncelikle dikkat edilmesi gerekmiyor mu edildi ise nasıl o kemik girdi içine. Sonuçta bu kemikli bir et değil döner Eti değil mi? Dişimi yaptırmam gerekiyor hasarımı tazmin ederseniz sevinirim. Bu iyi niyetime dönüş yapılmadığı takdirde yasal yolları denemek zorunda kalacağım

profile profile profile

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2025 10:00
dilimli-dana-kavurmadan-cikan-kemik-parcasi-ile-yasanan-guven-sorunu-6.jpg
dilimli-dana-kavurmadan-cikan-kemik-parcasi-ile-yasanan-guven-sorunu-5.jpg
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
19 Haziran 2025 19:40
Lezita Hazır Dönerde Kemik Parçası Şoku Ve Hayal Kırıklığı
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Beşler Dana Kıyma Döner' İn İçinden Çıkan Siyah Cisimler

31 Ağustos 2024 18:41
Beşler Dana Kıyma Döner' İn İçinden Çıkan Siyah Cisimler

Etse Et Carrefour SA'da Satılan Dönerde Kıkırdak Şoku

Gürhan
29 Kasım 2024 23:07
Onur sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 20:43