Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Bestekar Eczanesi (Çankaya) Eczaneden Alınan Ürünlerin Son Kullanma Tarihi Ve Yanlış Bilgilendirme

19 Eylül 2024 23:36

Ankara Tunalı Bestekar Eczanesi'nden 11 Eylül'de nöbetçi eczane oldukları için oğluma ilaç almaya gittim. Doktorun yazdığı ilaçları verdiler. Sonra Motiflor isimli probiyotiği kullanmam gerektiğini söylediler. Ben de iyi gelir diye aldım ama son kullanma tarihi geçmiş probiyotiğin bir de çocuklarıma D vitamini istedim. Onun da 9. ay bu ay son günü. Ve çocuklar için aldığım D vitamini yetişkinler içinmiş. Bunu bir eczane yaparsa vay milletin haline, hiç mi korkmuyorsunuz milleti yanıltmaktan.

Aliye
Aliye

Merhaba hanımefendi, öncelikle d vitamini damla ile başlayayım ilaç verilirken çocuğunuzun yaşı sorulmuştur söylediğiniz yaşa ve kiloya uygun doz verilmiştir. Eczanemizde 2-3 Bin çeşit ürün ve 10 Binlerce kutu ilaç vs mevcuttur ve bu ürünler sürekli olarak devri daim olmaktadır, bunların hepsinin SKT lerini verirken tek tek kontrol edilmesinde özellikle yoğun nöbet saatlerinde gözden kaçmalar olmaktaydı bundan dolayı; Eczanemizde kullanılan barkod okuma sistemi programı miadı geçen ilaçların çıkışında uyarı vererek engelliyor, bu üründe bizim de anlamadığımız bir şekilde uyarı vermemiştir, bu sistemden önce çok sıkça meydana gelen benzer durumlar son 4 yıl içinde sadece size denk gelmiştir ama sizin durumu fark edip ürünü bize getirmenizden sonra ürün sizden geri alınmıştır. Toplum sağlığı konusu birinci önceliği olan Eczaneler sizlere her konuda danışmanlık yaparak çalışmaktadırlar, sizlere zaten gerekli açıklama tarafımızdan yapılmıştır, sizlerinde Eczanelere karşı daha hoşgörülü olmanızı beklerdik...

27 Ağustos 2023 14:30
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2023 09:03
Gökhan Eczanesi (Antalya) Tarihi Geçmiş Bebek Ürünleri Satılması
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Ayazağa VadiKoru Eczanesi Dönüş Yapmadı!

13 Mayıs 2024 15:05
Ayazağa VadiKoru Eczanesi Dönüş Yapmadı!