Serkan sonuçtan çok memnun

Bitci Borsası'nda İşlem Engeli Ve Destek Sorunları

Bitci Borsası'nda İşlem Engeli Ve Destek Sorunları
12 Aralık 2024 11:36
Serkan'ın Teşekkür Mesajı
“Poyraz ve Ozan Bey e teşekkürler”

Bitci borsası 2 aydır PFL coinlerime bloke koymuştur, satım ve çekime izin vermemektedir. Destek hattı sürekli kopyala yapıştır cevaplar vermektedir. Kesinlikle bu borsaya 1 TL'nizi yatırmayın. Ben ve benim gibi yüzlerce mağdur bulunmaktadır. Türk borsaları pişmanlıktır.

01 Ocak 21:54

Bitci borsası 3 aydır pfl tokenlerime el koydu, simdi çekime açtı, çekim esnasında binlerce güvenlik aşamasından geçirdi, simdi 7456 adet çekim için onay verildiği halde tokenleri metamask hesabıma geçirmiyor, aklinizi varsa 1 liranızı güvenmeyin, inceleme aşamasında olduğunu söylüyorlar, yalan dolan bütün marifetleri, Poyraz isminde operasyon müdürü aradı çekimden önce, ama sonuç sıfır, artık tek çıkar yol savcilga suç duyurusu yapmak

01 Ocak 19:13

Bitci borsası 3 aydır pfl tokenlerime el koydu,2 gün önce çekime açtı, yüzlerce güvenlik aşımından sonra çekime izin verdi, şimdi inceleniyor bahanesiyle hala tokenlerimi vermiyor, aklınız varsa bu borsaya paranızı güvenmeyin, en kısa zamanda suç duyurusunda bulunacağım

12 Aralık 2024 11:27

Bitci borsası 2 aydır pfl coinlerime bloke koymuştur, hiçbir açıklama yapmamaktadır, destek hattı sürekli kopyala yapıştır cevaplar veriyor, kesinlikle 1 TL yatırım yapmayın, Türk borsaları pişmanlıktır, bitci insanların parasını heba etmektedir, en kısa zamanda Savcılığa şikayette bulunacağım

12 Aralık 2024 12:31 (Şikayetten 54 dakika sonra)

Merhaba , Talebinizi ilgili ekibimize iletiyoruz. En kısa sürede iletişim bilgilerinizden ulaşım sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla Bitci Destek Ekibi

14 Aralık 2024 13:08

Hiçbir şeyi beceremeyen kalitesiz bir borsasınız

03 Ocak 11:54

Ozan Bey sorunu çözdü, kendisine teşekkür ederim

11 Ocak 13:51

Merhaba Konu ile ilgili uzman ekiplerimize bilgilendirme sağlanmış ve yaşamış olduğunuz durum hakkında çözüm sürecimiz tamamlanmış bulunmaktadır. Saygılarımızla Bitci Destek Ekibi

11 Ocak 14:36

Poyraz ve Ozan Bey e teşekkürler

Huzziyas sonuçtan hiç memnun değil

Huzziyas
03 Ocak 14:35

20 Mart 02:05
Bitci Borsasında Para Çekim Sorunu Ve Mağduriyet
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
29 Nisan 13:37
Bitci Borsasında Sürekli Transfer Ve Destek Sorunları Yaşıyorum

Yunus
17 Ağustos 2024 23:46
Bitci Kripto Borsasında İade Talebi Ve Listeleme Sorunu
John sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 15:22