Çiğdem Olgun Fit Güzellik Çiğdem Olgun Fit Çalışanlar Hakkında

Çiğdem Olgun Fit Güzellik Çiğdem Olgun Fit Çalışanlar Hakkında
01 Haziran 2024 14:30

Yaklaşık 3 aydır Çiğdem olgun fit Kepez şubesinden zayıflama seanslarına gidiyorum. Sanırım oranın işletmesine 2 tane bayan bakıyor. Bayanlardan özellikle bir tanesi resmen gülümsemek ve yardımcı olmak için hatta sorduğumuz ve merak ettiğimiz sorulara cevap verirken zorla işini yapıyor gibi tavır takınıyor. Merhaba dersek cevap veriyor haricinde sürekli asık suratlı. İşletme yeri oldukça pis. Haliyle o kadar insan spor yapıyoruz ve içerisi akıl almaz derecede ter kokuyor. Bir spor işletmesinde su sebili dahi yok. Bu tür işletmelere daha güler yüzlü daha ilgili çalışanlar olsun isterdim.

Özlem
Özlem

Tarafımızca yapılan incelemeler sonrasında (Telefon WhatsApp bilgisayar kayıtları) bahsi geçen tarihlerde işletmemizde Çiğdem isminde bir kayıt oluşturulmamıştır. Şikayette belirtilen tüm konuların asılsız ve yanlış olduğunu belirtmek isteriz. İşletmemiz olarak tüm danışanlarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Ekibimiz güler yüzü ve hizmeti ile örnek gösterilen bir ekiptir. Google yorumlarımızdan bu konu ile ilgili fikir sahibi olabilirsiniz. (Umarım bu yazınız bir karalama kampanyası değildir)

İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem Olgun Güzellik Merkezi'nde Yetersiz Hizmet Ve İlgisizlik

18 Şubat 2025 12:14
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem Olgun Fit Güzellik Çiğdem Olgun Güzellik Merkezi Döşemealtı Şubesinin Tutum Ve Davranışı

18 Kasım 2023 10:49

Çiğdem Olgun Fit Güzellik Para İadesi Asla Yapılmıyor