Citroen Mepa Bayisinin Sorunla İlgilenmemesi

Erdal
26 Ağustos 2024 23:33

Merhabalar 2022 yılının 17 Ocak tarihinde severek aldığım kullandığım Citroen c4 aracımla şanzıman arızası sorunu yaşadım. Aracımı sıfır kilometre hiç kullanılmamış olarak aldığım Citroen Mepa bayisi aracımın garantisinin olmadığını söyledi. Mepa bayisi sıfır aracımı stokta görümesin diye benden önce aralık 2021 tarihinde birine satmış. Bana da hiç bilmediğim bir kişi üzerinden satış yapmışlar. Tüm bu olanlardan benim haberim yoktu. Ben paramı ödeyip imzamı atıp aracımı aldım. 17 Ocak 2022 tarihinde aldığım arabamın garantisinin 3 yılın sonunda 2025 yılında bitmesi gerekiyordu. Bana arabamın tamiri için 220 bin tl tamir parası çıkardılar. Arabam 20 bin km de. Arabamın bakımının gecikmesini önüme sunuyorlar. Oysa yapılan ilk bakimin şanzımanı kapsamadığını kendileri de biliyorlar. Bu yaşta bu kilometrede bir arabanın şanzıman arızası çıkarması görülmüş bir durum değil. Mepa bayisine mağduriyetimin giderilmesi için yaptığım görüşme sonuçsuz kaldı. Aracımın tamir edilerek tarafıma teslim edilmesini istiyorum.

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
02 Eylül 2025 10:44
3 Yaşındaki Citroen C3 Aircross'ta Büyük Motor Arızası Ve Yüksek Onarım Ücreti
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2025 17:37

Citroen C3 Aircross Ayıplı Ürün

Gamze
12 Ağustos 2024 16:34
Rasim sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C4 Aracımda Süregelen Fren Ve Servis Sorunları: Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı

Rasim
24 Ağustos 2025 21:03