Can sonuçtan hiç memnun değil

Crystal Hotels Otelinde Hayal Kırıklığı

31 Ekim 2024 10:46

2024 yılbaşında kaldığımız Crystal Deluxe otelinden çok memnun kaldık. Bu sefer 29 Ekim için Crystal Auro otelini tercih ettik. Yemekleri gayet güzel olmasına rağmen odalar eski ve bakımsızdı, temizlik ise çok kötüydü. Sorunu ilettiğimizde her seferinde '3 Kasım'da kapanıyoruz' mazereti öne sürüldü. Bir gün temizlikte hiçbir şey yapmadan yorganı dört katlayıp bıraktılar. Daha sonra görevliye para vererek kısmen temizlik yaptırabildik. Her yer saç ve kıl, tezgahlara elimiz yapışıyordu. SPA'da havlu değişimi yok, mecburen plaja kadar gidip geliyorsun.
Rezervasyon yaparken odalarda bir çift kişilik ve bir tek kişilik yatak var dediler. Bize sadece çift kişilik yatak olan ufacık odalar verdiler.
Bu şikayetlerimizi iletmek için dün iletişim merkezini aradık, 'otele aktarıyoruz' dediler. O da olmadı.

31 Ekim 2024 15:22 (Şikayetten 4 saat sonra)
Can
Can
25 Kasım 2024 15:55

Ayrıca 1 aydır faturama ulaşmaya çalışıyorum en son bugün faturanın yanlış isme kesildiğini öğrendim. Fatura bilgilerini ilgili kişinin mailine attığım halde (Otel mailine sorun olduğu için düşmedi resepsiyon görevlisi kendi şahsi mailine atmamı istedi) önce merkezden cevap alamadım sonra merkez muhasebe ile görüşmemi istedi muhasebeye verilen telefonlardan ulaşamadım en son bugün Aura muhasebesinin Deluxe taşındığını öğrendim bana elimizden bir şey gelmiyor KDV yi ödedik diyorlar bende beyan düzeltin dedim kem küm bir tatil yapalım dedik burnumuzdan geldi

07 Ağustos 2025 08:44
crystal-hotels-admiral-otelde-hijyen-ve-hizmet-sorunlari-2.jpg
Bedir sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 23:17
Crystal Admiral Yaşanan Problemler
Crystal Admiral Yaşanan Problemler
Kader sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 00:49

06 Eylül 2024 14:56
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 19:36