Tugce sonuçtan çok memnun

Deichmann'da Teknoloji Eksikliği: Fişsiz Değişim Sorunu

10 Temmuz 2024 23:01
Tugce'nin Teşekkür Mesajı
“Kredi kartı ekstresi ile değişim yapabileceğimi söylendi çözüm sağlayan Burcu hanıma ve markaya teşekkürler”

Deichmann dan on gün önce alışveriş yaptım. Fişi kaybettim ayakkabıyı kullanılmamış kutulu bir şekilde değişime götürdüm fişsiz kabul etmediler. Siteye baktım 3-4 yıl önce de bu şikayetler yazılmış ama firma hala çağın gerisinde kalmakta ısrarcı demek ki. Her işlemin online olduğu bu dönemde fiş de neyin nesi nakit para taşımayan biz fiş mi saklayacağız? Her mağazada telefon numarasıyla işlem yapılıyor çok rahat ve basit. Anlaşılan Deichmann a teknoloji uğramadı. Velhasılı ayakkabı elimde kaldı eşime almıştım numarası küçük geldi.

11 Temmuz 2024 08:23 (Şikayetten 9 saat sonra)
Tugce
Tugce
11 Temmuz 2024 10:26

Handan sonuçtan memnun

30 Mayıs 2024 13:46
"Kargo şirketi gelince aramamış. Gelen bir çok kargo ile birlikte desk de bekleyenlerin içindeymiş. Resepsiyon dakilerde anons etmemiş, bekleyen kargolar var diye. İnsan kaynakları dept. Na ayrıca konu bildirildi. Sonuç olarak ürün elime ulaşmış oldu. Müşteri hizmetlerinden Gamze hanıma ilgisi için çok teşekkür ederim"
Zübeyir sonuçtan çok memnun

"Teşekkürler"
Fiş Kaybı Nedeniyle Değişim Sorunu
Emin sonuçtan çok memnun

01 Nisan 2024 01:06
"Garanti kağıdım olmamasına rağmen garantiye gönderebiliyorum çok teşekkür Deichmann"