Celal sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank Bankacılık İşlemleri Sorunu.

22 Temmuz 2024 18:17

Bugün A Bankasından hesabımın olduğu Denizbank hesabıma arka arkaya 2 adet FAST EFT işlemi yapıldı. İşlemin biri hesabıma geldi, diğer işlem gelmedi. Denizbank müşteri hizmetlerini arayıp havuzda beklemede paranın olup olmadığını sordum, olmadığını söylediler. İlgili A Bankasının müşteri hizmetleri ile iletişim kurup durumu sordurdum. İlgili banka, referans numarası ile paranın ilgili müşteri hesabından çıktığını, karşı banka olan Denizbank ile iletişim kurmamı söylediler. İlgili referans numarası ile tekrar Denizbank müşteri temsilcisini arayıp durumu bildirdim. Ancak böyle bir referans numarası ile ilgili paranın gelmediğini söylediler ve beni tekrar ilgili bankaya yönlendirdiler. Tekrar ilgili banka ile görüşülüp, banka tarafımdan aynı referans numarası ile paranın ellerinden çıktığını ve Denizbank havuzunda onay beklediğini söylediler. Tekrar Denizbank müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim. Aynı şekilde havuzlarında bekleyen herhangi bir paranın olmadığını bana anlatırken, kendileri ile bu konuda tartışırken para hesabıma giriş yaptı. Bunu müşteri temsilcisine aktardığımda beni tatmin edici bilgi veremedi. Yaklaşık 1 saati aşkın bu uğraş sonucunda ite kalka, bağıra çağıra paramıza ulaştık. Buradan Denizbank’ın sahibine sesleniyorum. Yerinizde olsam başta üst yönetim olmak üzere bütün yönetimi değiştiririm. Çok negatif bir algı oluştu banka ile aramda. Güven konusunda beklentim maalesef yok. Beni bu konuda donanımlı bir yetkili arayıp aydınlatırsa memnun olurum.

23 Temmuz 2024 18:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

15 Ağustos 2024 16:32
Denizbank Karta Yatırılmayan Para
Denizbank Karta Yatırılmayan Para
Onur sonuçtan hiç memnun değil

EFT Tutarım 3 Gündür Hesabıma Ulaşmadı, Mağduriyetim Devam Ediyor

24 Eylül 2025 17:14

Denizbankta Fast İade Talebim Sonuçsuz Kaldı Param Geri Dönmedi

25 Ağustos 2025 16:51
denizbankta-fast-iade-talebim-sonucsuz-kaldi-param-geri-donmedi-1.jpg

17 Ekim 2024 11:20

13 Temmuz 2024 16:08
Denizbank Para Transfer İşleminde Habersiz Kesilen Ücret Talebi Ve Yatmayan Para

Denizbank Kategorileri