Senol sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank MobilDeniz Uygulamasının Yaptığı Güncelleme

Denizbank MobilDeniz Uygulamasının Yaptığı Güncelleme
27 Eylül 2024 13:48

Denizbank'ın MobilDeniz uygulaması "sizlere daha hızlı bir deneyim sunmak için bir güncelleme yaptık. Sadece tek seferliğine Wi-Fi bağlantınızı kapatarak hücresel veri üzerinden MobilDeniz'e bağlanmanızı rica ederiz" diyor ve başka hiçbir şekilde girişe izin vermiyor. Başlangıçta sorun etmedim. Ama bunu artık her ay tekrarlamaya başladı. Yurt dışındayım ve hesabımı buradan Wi-Fi kullanarak idare ediyorum. Her seferinde faturama 200 TL ekstra ilave ediliyor. Yeter artık. Keyfi uygulamanız bütçeme zarar veriyor. Buna bir son verin.

30 Eylül 2024 21:57

Denizbank şikayetlerimize laf olsun diye genelgeçer ifadelerle cevap veriyor. Ben onlara "her ay mobil veri üzerinden beni niye sisteme girmeye zorluyorsunuz, yurt dışında olduğum için telefon faturama ek ücret olarak yansıyor. Daha önce 5-6 defa bunu yaptım. Niye hiç yapılmamış gibi her ay tekrar be tekrar beni mecbur bırakıyorsunuz" diyorum. Onlar bana "Bankamızda kayıtlı olan GSM numarasının kullanıldığı telefondan, MobilDeniz uygulamasına giriş yapılabilmektedir. Güvenliğiniz için öncelikle “mobil veri” üzerinden ilk başarılı girişin yapılması gerekmekte olup sonrasında eşleşen cihaz üzerinden “wi-fi” ile MobilDeniz uygulamasına giriş yapılabilmektedir. İyi günler dileriz." diye cevap gönderiyorlar. Sorun bu mu? Yaptım diyorum, anlamıyorlar. Bir kereliğine dediniz, ama her ay sanki hiç yapılmamış gibi tekrar ediyorsunuz diyorum. Anlayan yok. Samimi olarak problem çözmek isteyen hemen anlardı. Denizbank tam bir hayal kırıklığı.

28 Eylül 2024 23:55

Denizbank, MobilDeniz uygulamasına güncelleme yaptığını söyleyerek benim giriş yapmamı ve hesabımı kullanmamı engelliyor. Sadece tek seferliğine Wi-Fi'yi kapatarak hücresel veriye geçin, size hızlı bir deneyim sunalım diyor. Ancak sorun şu, bunu her ay tekrarlamaya başladı. Ben neredeyse 5-6 defa bu işlemi yapmak zorunda kaldım. Yurt dışındayım. Her seferinde telefon faturama 200 TL ilave ediliyor. Ayrıca hesabımı kullanmama da engel olunuyor. Ben bunu tercih etmiyorsam, beni zorlamaya hakkınız yok. Bana sisteme giriş imkanı vermemeniz beni maddi manevi zarara uğratıyor. Bilseydim böyle yapacağınızı, başka bankaya giderdim. Aramızdaki sözleşme de aslında size bu hakkı vermiyor. Tek seferliğine yapılacağı söylenilen şeyi niye ben her ay tekrardan yapmak zorunda bırakılıyorum? Niçin başka türlü girmeme izin verilmiyor? Maddi ve manevi zarara uğruyorum. Lütfen çözün artık şu konuyu.

1727556897052.ekran-resmi-2024-09-27-122605.jpg
1727556600310.ekran-resmi-2024-09-28-222445.jpg
27 Eylül 2024 15:09 (Şikayetten 1 saat sonra)
Senol
Senol
29 Eylül 2024 22:15

Ben sizden standart ve otomatikman gönderilen bir mesaj değil, gerçek bir çözüm bekliyorum. Bu olmamış.

09 Ocak 2024 11:29
Denizbank Hücresel Veri Saçmalığı!

Denizbank Daha Hızlı Deneyim Sunmak İstiyorlarmış

20 Nisan 2024 20:47