Dilan Polat Ataşehir Ücretini Ödediğim Paketin Hizmetini Vermiyor!

29 Ağustos 2024 18:05

2023 Temmuz ayında Dilan Polat app uygulamasından 3200 lira lazer paketi satın aldım. Bir iki ay sonra aradım üniversite tercih sonuçlarımın açıklandığını ve şehir dışına gitmem gerektiğini paketimi iptal etmek istediğimi söyledim. İptal süresinin sadece 15 gün süresinin olduğu ve edemeyeceklerini söylediler sadece dondurma yapabileceklerini söylediler tamam dedim ve dondurma işlemi yaptım. Bu süreçte app uygulaması bakım çalışması denilerek kapatıldı. Paketimin süresini herhangi bir şeyini kontrol edemedim. 2024 Ağustos ayının başında iletişime geçerek zoretanın tedavisi gördüğümü bu süreçte lazerin yasak olduğunu ve bir iki ay içerisinde tedavimin bitip paketimi kullanmak istediğimi söyledim. Bana önce raporunuzu paylaşın yardımcı olalım dediler raporu paylaştım. Bu sefer paket süresi bir yıl temmuz ayında süresi bitmiş bu saatten sonra kullanamazsınız dediler. Sadece bir iki hafta geçmiş üzerinden ve ben dondurma işlemi yapmışım öncesinde. Bana herhangi bir dondurma işlemi yapılmamış gözüküyor süreniz bitmiş deniliyor. Dondurdum diyorum gözükmüyor deniliyor. WP mesajlarınız var ise paylaşın denildi. Aradım buldum WP mesajlarım duruyor 2023 Ekim ayına dair. Paylaştım red geldi deniliyor. Burayı şu anda devlet yönetiyor deniliyor. Devlet yönetebilir sizden ücret iadesi falan istemiyorum müşteri memnuniyeti adına bile olsa bir hizmet verebilirsiniz. Sonuçta bir para ödenmiş ve paket satın alınmış paketin satın alındığı uygulamanız kapanmış. Sizin paket bitimine yakın paketiniz bitecek kullanmak ister misiniz diye herhangi bir hatırlatma aramanız mesajınız yok mu diyorum öyle bir hizmetimiz bulunmuyor deniliyor. Bu zaten bir hizmet değil yapılması gereken bir şey. Öğrenciyim ve 2023 yılında 3200 lira ödedim. Nasıl bu şekilde mağdur ediyorsunuz. Böyle bir hizmet görmedim!

Esra sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2024 17:37

Ataşehir Dilan Polat Kliniği'nde Hizmet Ve İletişim Sorunları

10 Ocak 2025 17:06
Ataşehir Dilan Polat Kliniği'nde Hizmet Ve İletişim Sorunları
Başak sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 13:35

21 Haziran 2024 18:39
Esin sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 15:19