Dünya Göz Hastanesi Kişiye Göre Değişen Fiyat

13 Haziran 2024 12:41

Dünya Göz Hastanesi çağrı merkezi ile bu yılın Mayıs'ında lazer operasyonu amacıyla Dr. L***** A****'a muayene olmak için iletişime geçtim. Bana Smile için indirim olduğunu, 72 bin lira fiyatı olduğunu söylediler. Diğer lazerlerle yarı yarıya fiyat farkı olduğu söylendi. SGK'm aktif olmadığını söyledim ve muayene ücretini sordum. 3500 TL denildi ısrarla teyit aldım, doğrudur dediler. Altunizade Dünya Göz Hastanesi'ne bu şekilde gittiğimde muayene ücreti 4600 TL, size SGK'lı fiyat söylenmiş dediler. Sonra görüşme kayıtlarımız dinlendi (1 saat bekledim), size özel 3900 TL yapıyoruz dediler. Sorun çıkarmamak için ödedim çünkü lazer olursam bu fiyat içinden düşülecekti. Muayeneyi olduğumda Smile'a gerek olmadığına karar verildi. Doktor bey de "neden iki katını ödeyesin" dedi. Bunun üzerine fiyat almak için üst kata çıktım ve bana Smile için 72 bin, İlasık için 60 bin lira denildi. Ben de hem doktorun hem çağrı merkezinin yarı yarıya demesinden kastın bu olmadığını bildiğimi söyledim. Yapacak bir şey yok diyerek geri gönderdiler. Ertesi gün arkadaşım İlasık lazer operasyonu için doğrudan L***** Bey'i ve Altunizade'yi istediğini söyleyerek çağrı merkezine fiyat sorduğunda çağrı merkezi 45 bin tl olduğunu, kampanya olduğunu söyledi. Bunun üzerine ben de Altunizade'ye tekrar giderek bu fiyat farkının sebebini sordum. Bir yanlışlık olmuştur denilerek benim fiyatımı 50 bin tl'ye indirdiklerini söylediler, yine kabul etmedim. 2 gün sonra kendim bu sefer yine L***** Bey için Suadiye şubesinin İlasık fiyatını çağrı merkezine sorduğumda bu sefer 30 bin tl denildi. Muayene ücretimin içinde olmadığını söylemelerine rağmen artık süreci uzatmamak adına kabul ettim. 7 Haziran günü ameliyat bilgiden arandım ve ameliyatın bayram sonrasına kaydırıldığını öğrendim. Peki dedim. Sonra iki gün yeniden arandım ve bayramdan önceki cuma günü olan 14 Haziran'a ameliyat gününü güncellemek isteyip istemediğim soruldu. Olur dedim, erken olması işime gelirdi. En son 12 Haziran günü ameliyat bilgi beni arayıp size çağrı merkezi 30 bin tl fiyat vermiş ama fiyatımız 60 bin tl'dir, ameliyat da 14 Haziran değil 13 Haziran (yani yarın) olacak dedi. Süreci baştan sonra anlatıp itiraz ettiğimde ise bana "tamam o zaman siz 45 bin tl ödeyin" denildi. Şimdi soruyorum, siz insanla alay mı ediyorsunuz? Kafanıza göre oynattığınız 15 bin, 30 bin tl'ler kolay mı kazanılıyor sanıyorsunuz? İnsanların giyim kuşamına, diksiyonuna göre fiyat veren temsilcilerinizin müşteri memnuniyetinden haberleri yok mudur?

profile profile profile
21 Haziran 2024 10:26 (Şikayetten 7 gün sonra)

Sayın Can V., Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili yetkililerimiz en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayacaktır. Hastanemizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve şikayet taleplerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla

Can
Can
20 Şubat 2025 14:20

Bana herhangi bir geri bildirimde bulunulmadı. Dünya Göz Hastanesi'ne güvenerek lazer operasyonum için tam 1 yıldır bekliyorum.

Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Bilgilendirme İle Yüksek Ücretli Göz Ameliyatı Mağduriyeti

02 Ağustos 2025 22:38
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Smile Lazer Ameliyatı Sonrası Beklenmeyen Astigmat Ve Hipermetrop Sorunu

31 Temmuz 2025 23:57

Dünya Göz Hastanesi Gurbetçilere Farklı Fiyat

06 Eylül 2023 23:18
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Dünya Göz Hastanesi Hastanesi Muayene Şikayeti

03 Ekim 2023 11:51