Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 11:04

Dyson İzmir İstinyePark mağazasında yaşadığımız durum oldukça şaşırtıcı ve mağduriyet yaratıcı bir hal aldı. Hediye olarak tarafımıza teslim edilen ve kutusu dahi açılmamış olan bir Dyson ürünü için değişim talebinde bulunduk. Ürünle birlikte, değişim ve iade süreçlerinde gerekli olan ürün slibi de bizde mevcuttu. Ancak mağaza yetkilileri değişimi gerçekleştirmek için ürünü satın alan kişinin kredi kartını talep etti.

Hediye olarak gelmiş bir ürün için hediye veren kişiden kredi kartını istemek nasıl mümkün olabilir? Bu durum hem hediye kültürüne tamamen aykırı hem de pratikte imkânsızdır. Bir hediye değişiminde böyle bir zorunluluk yaratmak, müşteri memnuniyeti açısından kabul edilemez bir uygulamadır.

Mağaza çalışanlarına gerekli açıklamaları yapmamıza ve ürün slibini ibraz etmemize rağmen, çözüm sunmak yerine bu talepte ısrarcı oldular. Dyson gibi dünya çapında tanınmış ve güvenilir bir markanın böyle bir prosedürle müşteri mağduriyetine sebep olması anlaşılır bir durum değil. Ayrıca, değişim yapılan ürünün fiyatı, iade ettiğimiz üründen düşükse iade istemiyoruz; fiyat yüksekse de aradaki farkı ödemeye hazırız. Bu durumu da belirtmemize rağmen çözüm üretilmedi. Tüm çözüm yollarını denememize rağmen, Dyson İzmir İstinyePark mağazasından bir sonuç alamadık. Müşteri memnuniyetine değer veren bir marka olarak, Dyson'dan bu konuda acil bir çözüm bekliyoruz.

17 Aralık 2024 11:59

Kutusu hiç açılmamış durumda

23 Aralık 2024 09:18 (Şikayetten 5 gün sonra)

Berrak sonuçtan hiç memnun değil

Berrak
04 Aralık 2024 11:22

Çiçek
05 Mart 2024 01:13

Burcu
28 Eylül 2025 14:03

Yunus
19 Kasım 2023 15:18
Dyson Ürün Karmaşası Ve Mağduriyet Yaşadım!

Dyson Kategorileri