Gizem sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2024 16:51

Dyson süpürge başlığının kenarında olan yuvarlaklar süpürürken kırıldı. Garantisi daha dolmadığı için Dyson müşteri hizmetlerini arayıp bildirdim. Süpürge başlığını görüntülü görüşmeyle resmini çekip, stoklara gelir gelmez göndereceğiz dediler. Bir süre geçtikten sonra mesaj geldi: 'Kargonuz çıkmıştır' diye, sonra iptal oldu. Hâlâ da kargo gelmedi, dönüş de yok. Dyson gibi kurumsal bir firmadan beklenen bir davranış değil. O kadar güven duyup aldık, 1,5-2 ay olacak neredeyse, dönüş yok.

14 Aralık 2024 13:12

Dyson süpürgeyle ilgili bir gelişme olmadı hala süpürge ucu gelmedi kargoya verdik dendik şikayetimin üstünden 1 ay daha geçti hiçbir geri dönüş yok Dyson firmasını kurumsal bilirdim değilmiş pişman oldum Dyson aldığıma kesinlikle almayın şikayetle ilgilenmiyorlar

28 Kasım 2024 14:29 (Şikayetten 4 gün sonra)

05 Aralık 2024 22:37

Şikayetim sonucunda aradılar stoktalara geldiler kargoya verildi dediler hala ne gelen kargo var ne cevap Dyson hayal kırıklığı

13 Nisan 2025 09:54

Süpürge ucu gelmedi dönüş yapılmadı Dyson firmasına güvenim sarsıldı bir daha Dyson ürünü almayı düşünmüyorum. Tavsiye de etmiyorum. Satış sonrası problem yaşanınca ilgilenen destek yok.

29 Kasım 2024 21:37
Dyson Süpürge Başlığı Sorunu Ve Uzayan Kargo Süreci