Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Çalışmıyor Düğmeye Bastığım Halde

Dyson Süpürge Çalışmıyor Düğmeye Bastığım Halde
22 Eylül 2024 10:31

Dyson V8 süpürge aldım Trendyol'dan çeyiz için ancak evlendim, daha yeni kullanabildim. 1 defa tek çalıştı, şu an şarjı olmasına rağmen düğmeye basınca ışık yanıyor ama çalışmıyor. Ben bu kadar fiyatı yüksek, kalitesini en yüksek seviyede bilirken nasıl olur da mağduriyet yaşayabilirim?

11 Ekim 2024 00:51

Dyson süpürge aldım ancak 2 haftada 2 defa bozuldu ben defalarca yazmama rağmen hala bir çözüm geri dönüş olmadı ilk açtığım kayıda istinaden 1 gün içinde dönüş yapıldı ancak bu şikayetim 3/4 gündür çözülmedi ben evde temizlik yapamıyorum en iyisi en kalitelisi bu diye aldım yaşadığım mağduriyet hala çözülmedi ne anladım ben bu markadan? Benim mağduriyetimi nasıl çözecek Dyson markası?

09 Ekim 2024 13:50

Bu sorunu 3 hafta önce de yaşadım görselde de anlattım size cihazım 2 saniye çalışıp bir saniye duruyor ve çekmiyor düğmeye basılı tutmama rağmen kendiliğinden kapanıyor şarjı var ve durum böyle olunca işlerim aksıyor temizlik yapamıyorum ev toz toprak içinde kalıyor bu konuda Dyson'dan mağduriyetimi giderilmesini bekliyorum başka ürün almadım süpürge için çünkü

08 Ekim 2024 15:01

23 Eylül 2024 12:46 (Şikayetten 1 gün sonra)

11 Ekim 2024 14:10

02 Mayıs 2025 22:58

Ben bu Dyson V8 süpürge makinesini 1 yıldır aldım fakat 3 defadır aynı sorunu yaşıyorum. Süpürge makinem çalışmıyor, ışığı yanıyor ama çalışmıyor. Mağdur oluyorum, 1 haftadır belki çalışır diye şarja takıyorum ama olmuyor. Bu mağduriyetimi kim karşılayacak? O kadar yüksek fiyata aldım, başka süpürge makinesi de almadım. Şimdi ne yapacağımı anlamadım. Bunun için gerekli yerlere şikayetimi ileteceğim.

Esra
05 Eylül 2024 19:34
Dyson V8 Süpürge Şarj Sorunu: Beklentilerin Altında Performans
Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

Selahattin
18 Şubat 2024 22:53

Dila
15 Eylül 2025 14:37
Yeni Alınan Dyson V8 Süpürgede Sürekli Şarj Problemi Ve Kullanım Zorluğu
Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

Ceylan
22 Eylül 2024 00:02
Işıl sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Batarya Sorunu Ve Yüksek Maliyet

Işıl