Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Filtre Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Dyson Süpürge Filtre Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi
31 Aralık 2024 11:19

Dyson V15 süpürgeyi alalı 40 gün oldu ve üstündeki filtre plastiğinin çatlak olduğunu fark ettik. Müşteri hizmetlerini aradım, görüntülü görüşme de yaptık. Siz çatlatmışsınız diyorlar. 40 gün içinde hiçbir yere çarpmadım, düşmedi; toplamda 5-6 kez kullandığımız süpürgenin filtre plastiğini nasıl çatlatabiliriz? Filtreyi daha yerinden çıkarıp temizlemedik bile. Muhtemelen çatlak geldi. Işık açısından dikkatle bakınca fark edilen bir durumdu. Kullanılan malzeme o kadar kalitesiz ki bu fiyatı asla hak etmiyor. Derhal çatlak olan parçanın yenisini talep ediyorum. Muhtemelen çatlak olarak gönderdiğiniz bu parçayı kabul etmiyorum. 26 bin TL'yi Dyson adına güvenerek verdim. Satış sonranızın bana anlatacağı masalları dinlemek için değil!

04 Ocak 2025 11:02 (Şikayetten 3 gün sonra)

16 Ocak 2025 09:10

Hiçbir şekilde arama yapılmadı ilgilenilmedi ve dönüş sağlanmadı klasik Dyson otomatik mesajı. Markanın adını bu kadar kötü bir müşteri hizmetiyle karaladınız. Alacak olanlar aman dikkat

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
06 Mart 2025 22:41

Dyson V15 Filtre Ve Halı Başlığı Sorunu

Derya
11 Temmuz 2024 13:55
Dyson V15 Filtre Ve Halı Başlığı Sorunu
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Buse
07 Ocak 2025 00:36
Dyson Süpürge Parça Değişimi Ve Güven Sorunu
Dyson Süpürge Parça Değişimi Ve Güven Sorunu
Rumeysa sonuçtan hiç memnun değil

Rumeysa
15 Eylül 2024 13:43
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Süpürgede Performans Ve Dayanıklılık Sorunları, Yetersiz Müşteri Hizmeti

Gizem
19 Ekim 2025 00:13
dyson-v15-supurgede-performans-ve-dayaniklilik-sorunlari-yetersiz-musteri-hizmeti-5.jpg
dyson-v15-supurgede-performans-ve-dayaniklilik-sorunlari-yetersiz-musteri-hizmeti-1.jpg

Dyson Kategorileri