Dyson Süpürgemin Tamamen Bozulması Ve Tarafıma Teslim Edilmemesi

Dyson Süpürgemin Tamamen Bozulması Ve Tarafıma Teslim Edilmemesi
15 Mayıs 2024 16:19

Garanti kapsamında olan Dyson V8 süpürgeyi başlığından gelen anormal ses nedeniyle 27 Nisan. Tarihinde Ankara Kentpark AVM'de bulunan servise götürdüm. Tüm kontrollerden geçti bilgisinin gelmesinin ardından teslim aldığım süpürge eve geldim kontrol ettiğimde tamamen çalışmaz haldeydi. Hemen tekrar götürdüm ve yeniden servise gideceği bilgisini aldım. Teslim alınabilir bilgisini alınca gittim ancak süpürgeyi bulamadılar. Bir süre sonra arayıp kargolanacak ürünler arasında bulundu dediler madem hazırlanmış kargolayın dedim. 10 Mayıs Tarihinden beri hiçbir gelişme yok. Süpürgenin kaybolduğu düşünmekteyim ve haftalardır yaşattığınız mağduriyetin acilen telafi edilmesini istiyorum.

20 Mayıs 2024 11:42 (Şikayetten 4 gün sonra)

21 Mayıs 2024 16:36

Ürünüm kargoya verilmemiş, kaç haftadır oyaladınız. Eş müşteri temsilcileriniz hani dosya açmıştı? Buraya şikayet yazmasam kimsenin umurumda değil. Mağazaya gidip kendim teslim aldım. Resmen süründürdünüz. V8 üründen de hala ses gelmeye ediyor!

Ozgur sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Arızası Ve İade Sürecinde Gecikme Yaşadım

Ozgur
30 Mayıs 2025 02:16
Davut sonuçtan memnun değil

Davut
13 Mart 2024 18:32

Semiha
18 Eylül 2024 15:51
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
02 Aralık 2023 17:22
Dyson V15 Servis Sorunu
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Değişen Dyson Bataryam Kısa Sürede Tekrar Arızalandı

Büşra