Vildan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V11 Batarya Sorunu Ve Yedek Parça Sıkıntısı

30 Ekim 2024 15:56

Dyson V11 dikey şarjlı süpürgeyi 2020 yılında aldım. Batarya şarj olmuyor. Müşteri hizmetleri bataryanın değişmesi gerektiğini söyledi. Batarya stokta yok. Dyson gibi bir markanın ürününün batarya ömrü bu kadar az olmamalıydı. Ayrıca yedek parça temin sıkıntısı da cabası. Batarya gelene kadar evimi temizleyemeyeceğim. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

02 Kasım 2024 13:06 (Şikayetten 2 gün sonra)

03 Kasım 2024 03:26

Müşteri hizmetleri tarafından arandım. Görüştüğüm temsilci daha önceki temsilciden farklı bir fiyatta farklı bir batarya kodu verdi ve stokta olduğunu söyledi. Fakat Dyson online sitesi stoklarında herhangi bir batarya olmadığı gibi temsilcinin verdiği kodda bir batarya da mevcut değil. Profesyonellikten uzak bu hizmetin Dyson gibi bir markaya yakışmadığını düşünüyorum. Ayrıca bataryanın ömrünün 4 yıl olmasını hala anlayabilmiş ve kabul etmiş değilim.

Ajda sonuçtan hiç memnun değil

Ajda
22 Ocak 2025 09:36
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Filiz
21 Mayıs 2024 18:20
Dyson Yedek Batarya Stok Problemi
Eda sonuçtan çok memnun

01 Nisan 2025 17:21

Bora
20 Ağustos 2024 21:58
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Zafer
08 Nisan 2025 20:42