Vildan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Süpürge Başlık Sorunu Ve Yedek Parça Beklentisi

Vildan
21 Mayıs 2024 21:58

Dyson V15 Detect Submarine süpürgeyi yaklaşık dört ay önce satın aldım. Halı süpürme başlığı bozuldu. Video ile durumu gösterdim ve garanti kapsamında yeni bir başlık göndereceklerini belirttiler. Ancak iki aydır başlığı göndermediler. Şu an üretimde olmadığını söylüyorlar. Ürünün satışı bu kadar fazla iken yedek parça sıkıntısı yaşanması düşündürücü. Yüksek bir meblağ ödeyerek sorunlarla karşılaşıyoruz. Bozulduğunda yedek parça bulunamayacağı endişesi var. Islak zemin aparatının da pek bir işe yaramadığını belirtmek isterim. Halı süpürme başlığı ve diğer başlıklar işlevselken iyi ancak bozulduğunda yedek parçanın bulunamaması büyük bir sorun. Acil destek bekliyorum.

27 Mayıs 2024 16:39 (Şikayetten 5 gün sonra)

Nalan sonuçtan hiç memnun değil

Nalan
18 Şubat 2024 19:41
İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
04 Ağustos 2025 13:03
"Üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen gerekli parçanın gönderimi sağlandı. Henüz elime ulaşmadı."
dyson-v15-supurge-basligi-kisa-surede-bozuldu-yedek-parca-bekleniyor-1.jpg

Faruk
03 Temmuz 2025 18:27

Servis Sonrası Daha Kötüleşen Süpürge Ve Uzayan Parça Bekleyişi

Songül
11 Ekim 2025 11:47
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Seher
21 Ekim 2023 14:50