Fatma sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 18:51

Eşim geçen hafta 0850 numaralı numaradan arandı. Görüşmeyi ben yaptım, bölgenizde genel bir sıkıntı var dediler. Şu an kullandığınız modemler altyapıyı desteklemiyor. Size yeni modem göndereceğiz 5G hızında asla donma kopma hız problemi olmayacak söylendi, modemim yeni dedim zaten ücretini faturada ödedim yakın zamanda dememe rağmen, 2960 TL siz ödeyeceksiniz kapıda kredi kartıyla bankanızdan 15 taksit yapabileceksiniz bizde bu modem ücretini faturanızdan 15 ay taksitli düşüreceğiz dediler. Hatta 185 TL sabit ücret gelecek normal faturam da aylık 500 küsur geliyor. Defalarca tekrar ettirdim ve kötü niyetli olmadığınızı nereden bileceğim Türk Telekom'dan aradığınızı nereden bileyim dedim. Türk Telekom dan şifre yolladılar. Öyle emin oldum. Sonra teknik servisten aranacaksınız kargo işlemi için adres bilgileri teyidi için. Hemen de arandım kargo geldi. Ödemeyi yaptım. Modem eski bir modem ve ucuz bir modem sonra dan aradığım hiçbir numaraya ulaşamadım. Şikayetleri de görünce kötü niyetli olduklarını anladım. Gelen kargo da ne fatura ne numara hiçbiri yok sadece şirket adı mevcut. Derhal paramın iadesini istiyorum. Aksi takdirde ne kadar merci varsa şikayet de bulunacağım.

Öncelikle savcılığa suç duyurusunda bulanacağım. Gerekli bilgiler görsellerde mevcut. Normalde böyle bir hataya düşmem kucağımda yeni doğmuş bebeğim etrafımda dönen 2 yaşında oğlum tamamen zayıf bir anıma dar bir zamanıma denk geldi. Türk Telekom'u da arayacaktım emin olmak için lakin bir türlü yoğunluktan arayamadım. Yoksa kapıdan geri yollardım kargoyu çünkü sonradan aradım böyle bir uygulamamız yok dediler. Peki asıl soru şu nasıl Türk Telekom'un mesaj sistemini kullanabiliyorlar nasıl şifre yolladılar. Oraya sızdılar mı yoksa iş birliği mi var işin içinde kafamda sorular.

Fatma
Fatma
05 Ağustos 2025 14:56

Hala geri dönüş yapılmadı. Telefonlar yanlış yasla süreç başlatacak artık birileri bize geri dönüş yapsın

17 Temmuz 2025 22:48

Telefonla Yapılan Modem Ve İnternet Yenileme İşlemi Hakkında Mağduriyet

16 Temmuz 2025 13:48
telefonla-yapilan-modem-ve-internet-yenileme-islemi-hakkinda-magduriyet-3.jpg
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Yetkisiz Satış Ve Yanıltıcı Bilgilendirme Sonucu Mağduriyet

30 Temmuz 2025 22:38
yetkisiz-satis-ve-yaniltici-bilgilendirme-sonucu-magduriyet-2.jpg
yetkisiz-satis-ve-yaniltici-bilgilendirme-sonucu-magduriyet-1.jpg
Cemre sonuçtan hiç memnun değil

Sahte Modem Satışı Ve Yanıltıcı Aramalar

10 Nisan 2025 19:55