EminOtomotiv Eminevim Müşteri Temsilcisi Sorumsuzluğu

27 Eylül 2024 22:04

Eminevim'den destek alarak otomobil aldım kasko ve sigortayı da kendilerinin yapacaklarını belirttiler. Ödeme sırasında bunu taksitlendirmelerini talep ettim ancak ödemeyi direkt olarak almışlar ve bana 3 aydır ödeme yapmıyorsunuz diyerek icra takibi başlatmışlar. Bu süreçte finans departmanı telefonda hakaret edip kayıtlara bilgi verdik şeklinde giriş yapmış. 2,5 ayı aşkın süredir temsilcime hiçbir şekilde ulaşamıyorum ve bilgi alamıyorum. Kendisi de dalga geçer gibi icra talebi avukata ulaşmış dosya masraf parası ödeyin diyerek mesaj attı ve yine kendisine asla ulaşamadım. Şimdi de banka hesaplarıma el koyulmuş durumda ben halen temsilcime ulaşamıyorum. Temsilcimin adı M****** M***** G*****. Kendi sistemlerine 3 kez şikayet ettim, icra itiraz dilekçesi yazdım CİMER e şikayet ettim asla umurumda değil. Dosya masraf bedelini beni haberdar etmediği için kendisinin ödemesi gerektiğini de mesajlarda yazdım ancak ölü taklidi yapıyor kendisi. Daha ne kadar nerelere şikayet edebilirim bilmiyorum ama bıktım gerçekten. Bir de aynı şahsı Pursaklar şubeye müdür olarak atamışlar, böyle sorumsuz birini nasıl yükseltiyorlar anlamıyorum.

01 Ekim 2024 10:49 (Şikayetten 3 gün sonra)

Yağmur A. hanım iyi günler, başvurunuz Emin Sigorta Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

Eminevim'de Teslimat Ve Bilgi Eksikliği Sorunları

24 Ekim 2024 01:33
Eminevim'de Teslimat Ve Bilgi Eksikliği Sorunları

28 Aralık 2024 11:51

Bilgim Dışında Yapılan Kasko Poliçesi Ve Borçlandırma Sorunu

09 Ekim 2025 12:16
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim'den Sigorta İadesi Bekleyişi: Genel Merkez İletişimsizliği

17 Şubat 2025 00:19
Haluk sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2024 18:14