Oğuzhan sonuçtan memnun

Emlak Katılım Avcılar Şubesi Boşvermişlik Sendromu

10 Eylül 2024 17:07
Oğuzhan'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunumun bu kadar hızlı ve net bir şekilde çözülmesinden dolayı çok memnunum ve çok teşekkür ediyorum Ama üzücü olan şey şikayet var sitesine bu konu gelmeden de sorunumun çözülebileceğine inanıyorum bu yüzden hayal kırıklığı yaşıyorum”

18 Temmuz 2024 tarihinde Emlak Katılım Bankası Avcılar Şubesine götürüp hesabıma geçmesi için teslim ettiğim 5 adet çeyrek altın, tutanakla teslim alınarak Darphane'ye gönderildi. Eylül'ün 10'una geldiğimiz bugün de teslim ettiğim çeyreklerin hesabıma geçmediğini gördüm. Müşteri hizmetleri ve banka şubesiyle defaatle görüşme yapmama rağmen, Darphane'de süreç devam ediyor denilerek konu geçiştirildi. Herhangi bir işlem yapılmadı. Müşteri hizmetleri ellerinden bir şey gelmediğini, şubeyle görüşmem gerektiğini söylüyor. Banka şubesini aradığımda ise telefonlar ekseriyetle açılmıyor. Hasbelkader telefon açıldığında ise konuyla alakalı bilgi alıp geri dönüş yapılacağı söylenmesine rağmen geri dönüş olmuyor. Şubenin ilgisizliği bir müşteri olarak canımı sıkıyor çünkü ben onlara fiziki olarak teslim ettiğim altınlarıma sahip çıkmalarını beklerdim. Maalesef sahip çıkmıyorlar, bu da güven sarsıcı bir durum oluşturuyor. Durumun ivedilikle düzeltilmesini bekliyorum.

10 Eylül 2024 17:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Oğuzhan Ç., Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, inceleme sonucu Bankamız sistemlerinde kayıtlı iletişim adreslerinize gönderilecektir. Geri bildirimleriniz ve Bankamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla. Emlak Katılım

10 Eylül 2024 17:23

Sayın Oğuzhan Ç., Bildiriminiz çözümlenmiş olup, bildirim sonucu Bankamız sistemlerinde kayıtlı iletişim adreslerinize gönderilmiştir. Geri bildirimleriniz ve Bankamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla. Emlak Katılım

Oğuzhan
Oğuzhan
10 Eylül 2024 17:57

Emlak Katılım Bankası Çeyrek Hesabı

19 Nisan 2024 16:46

Emlak Katılım Bankası'nda Altın Yatırma İşlemimin Asılsız İthamlarla Reddedilmesi Ve Mağduriyet Yaşatılması

20 Ağustos 2025 00:07
emlak-katilim-bankasinda-altin-yatirma-islemimin-asilsiz-ithamlarla-reddedilmesi-ve-magduriyet-yasatilmasi-1.jpg
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Emlak Katılım Bankası Altın Hesabı 21 Gün Boşuna Bekledim

26 Mart 2024 17:12
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 22:45
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 10:26