Alperen sonuçtan memnun

21 Kasım 2024 17:16
Alperen'in Teşekkür Mesajı
“Kolay gelsin. Teşekkürler...”

Emorpi.com'dan 8 Kasımda sipariş oluşturdum. 11 Kasımda WhatsApp üzerinden ilk yazdığım mesaja 1 saat içinde dönüş yapıldı ve mesajda kargoya ne zaman verileceği hakkında bilgi istemiştim. Bu hafta içinde çıkış sağlanabileceğini söylediler. Sonrasında 14 Kasımda bir daha yazdım. Kargo gönderilmediği için ve bir sorun olup olmadığını sordum. Stoklarda bir gecikme olduğunu çıkışlara başlanıldığını ama sırayla gittiklerini söyledir. Problem değil her işletmede sorun çıkabilir dedim ve bir daha gönderimin ne zaman yapılabileceği hakkında yazdım. Yine önümüzdeki hafta içi çıkış sağlanır dediler. 19 Kasımda hala kargo gönderilmedi ne bir SMS veya sitede bir değişiklik olmadı WhatsApp'dan yazdım ama bu sefer dönüş yapılmadı ve biraz şüphelenmeye başladım. Sonrasında numarayı aramaya çalıştığımda aradığınız numara kullanılamamaktadır dedi. İnşallah gerçekten imalat da bir gecikme vardır

22 Kasım 2024 19:26

Ürünler geldi WhatsApp'tan da iletişime geçtiler kargo 1 günde geldi ürünlerde sıkıntı yok

22 Kasım 2024 19:27

Kolay gelsin. Teşekkürler...

Doğukan sonuçtan çok memnun

Doğukan
24 Haziran 2025 11:08
"Teşekkürler satıcı ile iletişime geçip sorunu çözdük insani bir durumdan ötürü geç kalmış ürünler gayet güzeldi herhangi bir sorunum kalmadı"

Birkan
19 Kasım 2024 11:38
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
08 Kasım 2024 11:56