Keziban sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 13:11

Trendyol Sefertech satıcıdan 27 Mayıs 2023 tarihinde Eratec Taş Fırın aldım fakat paslanmalar oluştu. Satıcıyı aradığımda bizi sürekli biz size dönüş yapacağız deyip oyaladı. 15 Aralık'ta dönüş yaptı distribütörlük artık ellerinden alındığına paslanmış ürünü kendilerinin bir şey yapamayacağını söyledi. Tüketici hakemine başvuru yaparak sonuçlandıracağımı dile getirdi. Ürünümün garantisinin devam etmesine rağmen nasıl ilgilenilmez anlamış değilim. Eratec de sefertec arkasında durmuyor ve bu satıcı hala Trendyol gibi bir firmada hala satış yapıyor anlamadığım bir şey ve puanını yüksek benim gibi mağdur 200 kişi varmış satıcının bana söylediği Trendyol neden bu firma ile hala çalışıyor aklım almış değil.

22 Aralık 2023 01:02
Era-Tec Taş Fırın Eratec Taş Fırın

maalesef ürünlerinin arkasında durmuyorlar ilk kullanmada paslanma oldu kaç aydır bir çözüme ulaştırmadılar

22 Aralık 2023 10:06

Ben aldıktan 3ay sonra distribütör değişiyor fakat yeni distribütörlüğü alan kişi benim garantisi devam eden ürünümü ücretli bir şekilde tamirini yapabiliriz diyor eratec Alman firmasına ulaştığımda ürünü bizden almadınız diyor bu durumda ben mağdur edildim mağdurluğumun giderilmesini istiyorum ERATEC/info@ERA-tec. De yazıştım bizden almadığınız için ücretli yapılacaktır diyorlar

25 Aralık 2023 13:43

burda o kadar yazdım hala bir telefon edip bir görüşme bile yapmadılar müşteriye değer sıfır

Remziye sonuçtan hiç memnun değil

Eratec Taş Fırın Paslanma Var Ve Kimse Yardımcı Olmuyor

Remziye