04 Mayıs 2024 18:53

04 mayıs 2024'de https://evdecagricenterim.com/index-2.html
internet sayfasından çağrı merkezi adı altında evde çalışma düzenlemesiyle karşılaştığım bilgi alma konusunda yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. İnternette evden çalışma fırsatı olarak gördüğüm bir ilana yukarıda belirttiğim internet sayfası üzerinden başvuruda bulundum.

Başvuru sırasında benden ad, soyad, doğum tarihi, t. C. Kimlik numarası, aktif telefon numaram ve IBAN numaramı istediler. Bunun dışında bana vermiş oldukları numara ve mail üzerine p**** hesabı açıp maaşımın bu hesaba şirketle entegre olarak yatacağını söylediler olası Herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, p*** hesabı veya tapu, arsa, iş yeri, çek, senet gibi ve yasa dışı herhangi bir işlemden benim sorumlu olmadığımı belirtmek isterim.

Olası sıkıntılardan korunmak amacıyla bu şikayet dilekçesini yazıyorum. Verdiğim bilgiler kullanılarak adıma açılacak olan banka hesabı, banka kredisi, abonelik, şirket veya yasadışı herhangi bir işlem için kimlik bilgilerim, onayım ve ıslak imzam olmadan yapılan ya da yapılacak olan herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi belirtmek isterim. Bu şikayet sayfası aracılığıyla resmi olarak bilgilendirmiş bulunmaktayım. Gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını arz ve rica ederim. Açılacak her türlü hesap ve işlemden yasadışı bahis kumar hiçbir şeyle ilgim yoktur muaf olmak istiyorum. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.
Bunlarda WhatsApp konuşmalarım

24 Nisan 2024 21:01

14 Nisan 2024 21:07
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 08:13

08 Mayıs 2024 17:29