Fulya sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Blender Seti: Hayal Kırıklığı Ve Memnuniyetsizlik

30 Ekim 2024 09:49

İyi çalışmalar diliyorum. 11 Ekim 2023 tarihinde Fakir Chef Quadro 1000 W Blender setinizden almış bulunuyorum. Ne yazık ki aldığım günden beri belli periyotlarda servise vermekten artık bıkmış usanmış durumdayım. Hatta bugün eşim tekrar götürecek. Evimde kırk yılda bir kere yumurta çırpamayan blender setimi, ki diğer parçaları kullansam herhalde alev alacak. Bu ürünü profesyonel mutfakta düşünemiyorum bile. Gerçekten markanıza hiç yakışmayan bir ürün. Sıfır memnuniyet. Bolca hayal kırıklığı içerisindeyim. Gerekli mercilere başvurmayı düşünüyorum. Hayatı kolaylaştırmak adına böyle ürünleri satın alıyoruz, zorlaştırmak için değil. Ben para verip ürününüzü satın aldım, ürününüzün kalitesine güvenerek, ama ürününüzden kesinlikle bir verim alamadım. Fakir tam bir hayal kırıklığıymış. Bu kalitede ürünler üretecekseniz, itibarınız adına bence üretmeyin, kimseyi de mağdur etmeyin. İyi çalışmalar.

30 Ekim 2024 10:01 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Blender Seti: Sürekli Arızalarla Gelen Hayal Kırıklığı

28 Ocak 2025 20:26
Fakir Blender Seti: Sürekli Arızalarla Gelen Hayal Kırıklığı
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 15:43
Ulaşılmaz Servis ve Garanti Sorunu
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 11:43
0 Fakir El Blenderı Arızası
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2024 10:00
Fakir Ev Aletleri Blender'da ''Kullanıcı Hatası'' Mağduriyeti!
Şeref sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 17:22

Fakir Ev Aletleri Kategorileri