Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Yetkili Servis Sorumsuzluğu

15 Ağustos 2024 13:59

Egea 1.3 dizel 2016 model aracımda marş uzatma denilen kronik yazılım arızası sorunu yaşamaktayım. Bu sorun için yaklaşık 1 aydır gerek Osmangazi Birmot gerekse Banoto'da mağduriyetler yaşadım. Verilen randevulara gitmeme rağmen bilgisayarın arızalı olduğu ya da Fiat kurumsallığından uzak karşılamalara muhatap kalmam gibi durumları bildirmeme rağmen en ufak çözüm alamadım. Bana dışarıda çözüm bulamayınca buraya mı geldiniz gibi ukalaca ve umursamaz tavırlara maruz kaldım. 15 gün önceden randevu aldım, randevu saatimde gittiğimde cihazın arızalı olduğu ve düzelince haber verileceği gibi anlamsız bir dönüş yapıldı. Koskoca yetkili servis bir cihaza kaldıysa vay Fiat müşterilerinin haline. 15 gündür araç kiralamaktayım ve yetkili serviste çözüm bulamadığım için dışarıda tamir yoluna gideceğim. Beyne format atılacak ve bu saat itibariyle oluşabilecek her türlü zararımı Fiat'tan talep edeceğimi bildiririm.

15 Ağustos 2024 14:42 (Şikayetten 42 dakika sonra)
15 Ağustos 2024 15:06

Bu internet platformuna şikayetimi yazmadan önce defalarca kez gerek Osmangazi Birmot servisinizde yapılan muamele gerekse banotodan sonra defalarca kayıtlarımda mevcuttur Fiat müşteri ilgi merkezini 4442255 aramış olmama rağmen hiçbir şekilde yardım destek göremedim iyi niyetim tarafınızdan hep suistimal edildi

Emrah
03 Haziran 2024 02:03
Mehmet sonuçtan çok memnun

Fiat 1.3 Egea Kronik Marş Uzatma Sorunu

15 Eylül 2024 06:56

Numan
21 Temmuz 2023 20:38
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
01 Nisan 2024 11:39
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 18:58