Furby Oyuncağının Kusurlu Çalışması Ve İade Sorunu

Furby Oyuncağının Kusurlu Çalışması Ve İade Sorunu
Aslıhan
25 Ekim 2024 15:39

Online mağazadan furby 6243 kodlu oyuncağı aldım kızım için. Ürün elime 16 Ekim 2024 cuma günü ulaştı. Fakat oyuncağın açma kapama tuşu (üzerindeki kalbe 3 kez dokunarak) çalışmıyor. Çalışırsa da bir sure sonra oyuncak kendiliğinden geri açılıyor veya kapanıyor. Kafasından ve ağzının altından gıdıklanma özelliği olması lazım iki kez çalıştı sonra çalışmadı. Yemek yeme özelliği var o da birkaç kez çalıştı ve sonra çalışmadı. Ürün gecenin bir yarısı gürültüyle kendiliğinden çalışıyor. Bu durumda iade için yurt içi ile geri gönderdim. 20 Ekim 2024 tarihinde gönderdim araya hafta sonu girdiği için. 25 Ekim de tarafıma geri göndermişler. İadeye kabul edilmediği notu var üzerinde. Nedeni ile ilgili açıklama yok. Müşteri hizmetlerinin bilgisi yok. Kusurlu bir urunu ki oyuncak için de oldukça pahalı bir ürün bu şekilde kabul etmemi bekleyemezsiniz. Gereğinin yapılmasını yoksa Tüketici Hakları'na başvuracağımı bilmenizi isterim.

Hangi modeli aldınız?

Barış

Aynı ürün elimde var. Nasıl kullanılacağını biliyorum. Bence pilini çıkartın veya onu 2. El sitelerde satın (Koleksiyoncular bozuk furbylere bayılır)

Barış

Furby'nizin pilini çıkarın bütün hepsi öyle susar mesela kardeşimin 2012 Furby si Bıjırık (Furby'e koyduğumuz ad) hiç susmuyor pilini çıkar da susar sizinki

Akın sonuçtan hiç memnun değil

Furby Hasbro Türkiye'nin İlgisizliği Ve Oyuncak Arızası

Akın
28 Mart 2025 13:26
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 17:10