Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Gameforge.com Ogame Kuralları ve Yönetim

09 Kasım 2023 15:13

Ogame yöneticileri oyun kurallarına göre değil düşünce ve duygularını kullanarak ceza veriyor. Örnek olarak bir oyuncu gezegen ismini hakaret etmek için şeref yoksunu seni yazdığı için ceza almazken bir diğeri ceza alıyor. Şeref yoksunu olan uyarı aldığını belirtiyor. uyarısız olduğunda ceza alıyor hem de uyarı almaksızın aynı şekilde oyunda büyük meblağlarda para yatıran oyuncu bir başka oyuncu ile yaşadığı tartışmadan ağır hakaretten 1 hafta ceza alıyor ama cezası dolmadan 3. Gün cezalı olan oyuncu oyunu bırakacak duyurmasıyla hesabın açılması bir oluyor. Yönetime bu nasıl iş böyle bir yönetim olur mu diyorum öyle gerekti. Öyle yaptık deniyor ancak ben aldığım hakaret sayılmayacak cümlelerden ceza itirazı kabul edilmiyor ve cezamı çekiyorum. Burada 2 soru işareti var ama hangisi doğru biri kesin ama ya oyun yönetimi Gameforge'e iyi harcamalar yapan müşterileri harcama yapmayan ya da yapmış sayılacak sayılır gibi olandan ayrı tutuyor ya da belirli oyuncularla iş birliği içerisinde bunlardan biri aşikar. Doğru ama hangisi bilemedim. Gameforge'e e-mail atıyorum ne anlayan var ne anlamak isteyen.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 18:40

13 Ekim 2023 17:39

11 Temmuz 2023 08:36
Gameforge.com Hesabıma El Koyuldu

Muhammed
01 Haziran 2023 20:26
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 12:05