Ozan sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 19:14

Garanti BBVA'ya 3 Ekim'de kredi başvurusu yaptım 350.000₺ tutarında ön onaylı olarak kredim onaylandı. Ondan sonra birkaç evrak için şubeye gitmem gerektiğini söylediler. Evrakları teslim ettim. Sonra gün içerisinde ısrarla size özel bir teklifimiz var deyip 350.000₺ ön onaylı kredi başvurun başvurun diye sürekli bildirim gönderdiler. Görsele ekleyeceğim bu bildirimi. Eş zamanlı olarak hiçbir evrak vermeden başka bir özel bankadan anında hesabıma geçecek olan daha düşük bir tutarlı kredim de onaylı idi. Ben bu kredinin tutarı daha yüksek ve sürekli size özel teklif ön onaylı 350.000₺ kredi mesajı geldiğinden kredinin onaylanacağını düşünerek diğer krediyi almayarak bu krediyi almak için bekledim Nakit ihtiyacım için daha uygun tutar olduğundan. Ama sonuç olarak genel müdürlük kredimi onaylamayarak beni mağdur etti. Beklediğim 2 gün boşa gitti ve şimdi diğer özel bankadaki kredi teklifimde kayboldu. 3 yıllık ticari olarak hiç 1 tane bile ödeme gecikmesi olmayan evveliyatından bireysel olarak da hiçbir ödeme gecikmesi veya başka herhangi bir problemi olmayan müşteri profiline hangi bahane ile bu krediyi vermeyerek mağdur ettiler. Çok merak ediyorum. Krediyi onaylamayacaksanız direk red verip insanları beklenti içine girdirmeyin ön onaylı diyerek insanları beklenti içine girdirip anlık gelişen ticari hayatta krediyi 1-2 gün onay sürecinde bekletip mağdur edip zarar etmesine yol açıyorsunuz. Bu yanlışın farkına varılıp müşteri profilimin tekrar incelenip kredimin tekrar onay sürecine girmesini istiyorum.

Ozan
Ozan
04 Ekim 2023 19:14

Bu şikayeti oluştururken gelen başka bir gerçek dışı bildirimi yine görsel olarak ekliyorum bu sefer kredi değil avans hesap için gelen bildirim avans hesabınızı hemen 25.000₺ ye yükseltelim diyorlar buraya dikkat yalnız hemen diyorlar ilerletince yine onaylamıyor

11 Aralık 2023 23:02

Garanti BBVA'da Belirsiz Evrak Eksikliği Nedeniyle Kredi Reddi

12 Ekim 2024 01:03
Garanti BBVA'da Belirsiz Evrak Eksikliği Nedeniyle Kredi Reddi
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 22:06

12 Haziran 2023 17:33