İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Garenta İle Yaşadığım Araç Kiralama Sorunu Ve İlgisizlik

İbrahim
13 Eylül 2024 19:59

S7U2V5 rezervasyon numarası ile araç kiraladım ve aracım arıza yaptı. Garenta müşteri hizmetleri ile aracı kiraladığım ofis bana 30 saattir ne yol yardımı ne de ikame araç yolladılar.

Kendi imkanlarımla aracı İstanbul Tepretoğulları Ford servisine götürdüm, akabinde en yakın Garenta acentesi olan Kadıköy'e geldim ancak onlar da yardımcı olmadı. Velhasıl müşteri hizmetleri olsun, acenteler olsun bana yardımcı olmadılar.

26 Eylül 2024 12:46

Şanlıurfa Garenta şubesinden araç kiraladım. Araç Bolu il sınırları içerisinde arıza yaptı. Garenta müşteri hizmetleri, arıza / yol yardım numarası ile Şanlıurfa Garenta şubesini aramama rağmen bana Şanlıurfa şubesi ikame araç vermeyeceklerini, aracı Şanlıurfa ya getirirseniz aracı değişebileceğini beyan ettiler. Yol yardım ise Garenta isimli firmanın aracın çekilmesi ile araç başında tamir için onay vermediğini beyan ettiler. Araç saatte 60 km yi geçmedi ve bende eşim ile yanımdaki küçük çocuğum ile Bolu da geceyi geçirmek zorunda kaldım. Aracın arızası ise gerekli bakımlarının yapılmamasından kaynaklı olarak olduğu çıktı. Ben 12 Eylül 2024 de yolda kaldım ve Garenta genel merkezi ise beni 26 Eylül 2024 günü saat 12.20 sıralarında ardilar. Dedim size helal olsun yolda kaldık ve siz bizi tam iki hafta sonra arıyorsunuz. İnsanlar ile dalga geçiyorlar. Garenta pişmanlıktır.

26 Eylül 2024 12:44

Şanlıurfa Garenta şubesinden araç kiraladım. Araç Bolu il sınırları içerisinde arıza yaptı. Garenta müşteri hizmetleri, arıza / yol yardım numarası ile Şanlıurfa Garenta şubesini aramama rağmen bana Şanlıurfa şubesi ikame araç vermeyeceklerini, aracı Şanlıurfa ya getirirseniz aracı değişebileceğini beyan ettiler. Yol yardım ise Garenta isimli firmanın aracın çekilmesi ile araç başında tamir için onay vermediğini beyan ettiler. Araç saatte 60 km yi geçmedi ve bende eşim ile yanımdaki küçük çocuğum ile Bolu da geceyi geçirmek zorunda kaldım. 30 saatlik bir perişanlıktan sonra bana Kar Rent A Car isimli bir kiralama firmasından bir araç ayarlayabildiler. Aracın arızası ise gerekli bakımlarının yapılmamasından kaynaklı olarak olduğu çıktı.  Ben 12 Eylül 2024 de yolda kaldım ve Garenta genel merkezi ise beni 26 Eylül 2024 günü saat 12.20 sıralarında ardilar. Dedim size helal olsun yolda kaldık ve siz bizi tam iki hafta sonra arıyorsunuz. İnsanlar ile dalga geçiyorlar. Garenta pişmanlıktır.

Burcu
20 Temmuz 2024 11:22
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Araç Kiralama Pişmanlıktır!

Tamer
05 Ağustos 2024 16:19
Garenta Araç Kiralama Pişmanlıktır!

Garenta'nın Müşteri Memnuniyeti Ve Zaman Kaybı İle Sınavı: Akü Problemi

Bayram
16 Ekim 2024 22:16
Mürsel sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Tatilimi Araçsız Bıraktı İkame Araç Talebim Karşılanmadı

Mürsel