Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Greyder İnceleme İçin Gönderilen Garanti Reddi

Ayşenur
07 Eylül 2024 10:34

Greyder Merzifon Şubesine 28.08.2024 tarihinde inceleme için bırakmış olduğum, takip numarası TT0000000653259 olan ürünümü sol taban bölgesinde çökme ve deforme, sağ taban bölgesinde taban deforme ve büyük delikler hatası için garanti kapsamında incelenme ve tamir işlemi için bırakmıştım. 02.09.2024 tarihinde tarafıma Greyder tarafından ürünün garanti kapsamına red verilmiş olup, kullanıcı hatası olduğu bildirilmiştir. Yaklaşık 10 yıldır güvenilir ve müşteri memnuniyeti inandığım için Greyder firmasında ayakkabı kullanmaktayım. Diğer kullandığım ürünlerde böyle sorun olmazken, üründe fabrika hatası olduğunu düşünüyorum. Tarafıma dönüş yapmanızı bekliyorum. Ürün Merzifon Şubenizde bulunmaktadır. Tarafımca teslim almayacağım.

11 Eylül 2024 23:18

Greyder altı delinmiş deforme ayakkabıyı geri gönderdi Kalitesine güvenip almıştık Garantisi bitmeden bu hale geldi incelenme talebinde bulunduk fakat firma red vermiş. Dönüş dahi yapmıyorlar inceleme olduğunu dahi düşünmüyorum. Müşteri hizmetleri sıfır

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
28 Mayıs 2024 17:59
Greyder Üretim Kaynaklı Hatayı Kabul Etmiyor!
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
18 Mayıs 2024 22:41
Greyder Ayakkabılarda Taban Problemi Ve Firmanın İlgisizliği
Greyder Ayakkabılarda Taban Problemi Ve Firmanın İlgisizliği
Serap sonuçtan memnun

Serap
08 Temmuz 2025 11:21
"Para iademi şikayetim var ve kendi internet sayfalarının iletişim alanından yapmam sonucunda değişim yerine para iadesi talebimi kabul ettiler bugün itibariyle para iadesi talebim onaylandı. Teşekkür ediyorum"
Aldığım Pahalı Ayakkabı Hemen Deforme Oldu, Para İadem Yapılmıyor
Aldığım Pahalı Ayakkabı Hemen Deforme Oldu, Para İadem Yapılmıyor